Web Analytics
More
    Reklāma

    Vidzemes Augstskolas studentus apmāca pieredzējuši IT jomas profesionāļi

    Jaunākie raksti

    Saredzot pieprasījumu pēc kvalitatīvām IT apmācībām, Latvijas IT uzņēmums “TestDevLab” kopā ar augstākās izglītības profesionāļiem pērn izveidoja IT apmācību organizāciju “TDL School”.  Tās mērķis ir klātienes un tiešsaistes kursos apmācīt IT speciālistus, kā arī sadarboties ar augstākās izglītības iestādēm, lai studējošiem sniegtu praktiskas pieredzē balstītas industrijas zināšanas.

    Šī gada sākumā “TDL School” parakstīja sadarbības līgumu ar Vidzemes Augstskolu studiju un pētniecības jomā un uzsāka darbu pie kursa “Testēšana un automatizācijas rīki” izstrādes. Tādējādi starptautisku pieredzi guvuši programmatūras kvalitātes nodrošināšanas inženieri palīdzēs Vidzemes Augstskolas studentiem iegūt kvalitatīvas teorētiskās un praktiskās zināšanas šajā jomā. Tāpat jūnijā 17 Vidzemes Augstskolas IT profesionālās bakalaura studiju programmas studenti piedalās “TDL School Summer School” programmatūras testēšanas kursos.

    Reklāma

    Vidzemes Augstskolas dekāns Alvis Sokolovs bilst, ka “industrijai ir svarīgi, lai absolventi darba tirgū ienāk labi sagatavoti un orientējās tehnoloģijās. Tāpēc ļoti augstu vērtējam šādu “TDL School” iniciatīvu, kā rezultātā mūsu studentiem ir iespēja apgūt testēšanas kursu nozares profesionāļu vadībā un, iespējams, nodrošināt sev jau stabilu darba vietu tepat Valmierā.”

    ““TDL School” sadarbojas ar Latvijas labākajām augstākās izglītības iestādēm programmatūras testēšanas un izstrādes studiju kursu īstenošanā, studentu prakses nodrošināšanā, noslēguma darbu vadīšanā un kopīgu projektu īstenošanā un esmu gandarīta, ka sadarbība ar Vidzemes Augstskolu sāk nest augļus. Tāpat svarīgi, ka studenti savas apmācībās iegūtās zināšanas var uzreiz likt lietā, jo Valmierā IT prakses un darba iespējas piedāvā mūsu sadarbības partneris IT uzņēmums “TestDevLab””, teic “TDL School” vadītāja Raita Rollande.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma