Web Analytics
More
    Reklāma

    Konspirāciju teoriju piekritēji uzbrūk Ņujorkas mobilo sakaru torņiem, lai raisītu bailes sabiedrībā

    Jaunākie raksti

    Ņujorkas policijas departaments vienā no saviem šī gada ziņojumiem ir dalījies ar informāciju, ka dažādu konspirācijas teoriju, neonacistu un “balto supremātistu” pārstāvji vēlas uzbrukt un pārtraukt dažādus servisus un komunikācijas, lai tādējādi radītu bailes sabiedrībā un ekonomiskos zaudējumus.

    Janvāra mēnesī Ņujorkas policija ziņojusi par vairākiem uzbrukumiem ASV telefonsakaru infrastruktūrai, tajā skaitā optiskās šķiedras kabeļiem un mobilo sakaru torņu rezerves baterijām. Tāpat pagājušajos Ziemassvētkos tika novietota bumba pie AT&T ofisa Našvilā, Tenesī štatā. Kā norādīts ziņojumā, tad pēdējā laikā šo te ideoloģiju pārstāvji savā starpā ir sprieduši par uzbrukumiem dažādām komunikāciju infrastruktūrām, elektrības līnijām un dzelzceļiem.

    Reklāma

    Neilgi pēc Vašingtonā notikušajiem nemieriem šī gada sākumā, ir ziņots par trim uzbrukumiem mobilo sakaru torņiem Ņujorkas, Rietumvirdžīnijas un Tenesī štatos. Līdzīgi kā tas bijis Lielbritānijā, kur konspirāciju teoriju piekritēji dedzinājuši 5G sakaru torņus. Protams, līdzīgas izdarības un kaitnieciskas darbības ir veiktas citās Eiropas valstīs. Līdz ar to pasaulē šobrīd nav ne tikai koronavīrusa pandēmijas radītie izaicinājumi, bet joprojām ir aktuālas citas problēmas tieši tehnoloģisko apdraudējumu jomā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma