Web Analytics
More
    Reklāma

    “Cradlewise” rada mākslīgā intelekta kustinātu šūpuli, kas palīdzēs mazulim ātrāk aizmigt

    Jaunākie raksti

    Labs miegs ir tas, ko īpaši novērtēs jaunie vecāki, kuri bieži vien tā kārtīgi izgulēties nevar mēnešiem ilgi. Tā ir acīmredzama problēma daudziem jaunajiem vecākiem, taču kompānija “Cradlewise” varbūt spēs to atrisināt. Uzņēmums izstrādājis viedo bērnu gultiņu, kas, izmantojot mākslīgo intelektu, palīdzēs mazulim pēc iespējas ilgāk palikt aizmigušam.

    “Cradlewise” gultiņā iestrādātais mākslīgais intelekts mācās no mazuļa miega paradumiem un nosaka, kad viņš sāk mosties. Brīdī, kad tas notiek, gultiņa automātiski sāk šūpoties, it kā ieaijājot bērnu un panākot to, ka viņš aizmieg pirms sācis raudāt. Tiklīdz mazulis ir atkal aizmidzis, gultiņa automātiski pārstās šūpoties. Risinājums ļauj bērnu aizmidzināt ne tikai ar ieaijāšanu, bet arī ar mūziku. Laika gaitā mākslīgais intelekts jau būs lietas kursā par bērna miega paradumiem un piedāvās individuālus risinājumus, kā mazuli pēc iespējas ātrāk nolikt gulēt.

    Reklāma

    Gultiņai arī pievienots monitors, kas nodrošina video plūsmu un kopā ar īpašu lietotni ļauj vecākiem no jebkuras vietas pārliecināties, vai ar mazuli viss ir kārtībā. Papildus tam lietotne sniegs bērna miega paradumu analīzi, ar tās palīdzību arī iespējams kontrolēt un pielāgot gultiņas funkcijas.

    Uzņēmums nupat pabeidzis risinājuma beta versijas testēšanu, tāpēc pagaidām šī gultiņa vēl nav plaši pieejama. Tomēr tiek solīts, ka iepriekšpasūtījumus varēs veikt sākot ar martu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma