Web Analytics
More
    Reklāma

    Risinājums, kas palīdzēs taviem AirPods neizkrist un cieši turēties ausīs

    Jaunākie raksti

    Austiņu nestabilitāte un neērtums mūzikas klausīšanās brīdī var būt pat ļoti kaitinoši īpaši tad, ja esi kādu dārgāku austiņu lietotājs. Lai arī ražotāji visādi cenšas šo problēmu novērst, daudziem lietotājiem tā joprojām ir aktuāla. Taču nu vismaz AirPods lietotāji tikuši pie kāda risinājuma. Londonā bāzētā juvelierizstrādājumu MISHO dizainere Suhani Pareka (Suhani Perekh) radījusi auskarus, kuros var iestiprināt AirPods, lai tie nekristu ārā no ausīm.

    Avots: MISHO

    Jāatzīst, ka risinājums būs derīgāks sievietēm, tomēr arī vīrieši droši var caurdurt abas ausis, lai mūziku ar AirPods beidzot varētu klausīties bez bažām, ka šīs austiņas izkritīs. Auskari veidoti tā, lai tajos viegli varētu ielikt un izņemt AirPods, neradot vajadzību izņemt  pašus auskarus.

    Peraka norādījusi, ka koncepta mērķis bijis radīt auskarus, kas atrisinātu ne tikai reālu problēmu – AirPods izkrišanu no ausīm, – bet arī izskatītos stilīgi. Šobrīd auskari pieejami trīs dažādos stilos un to cena svārstās no 40 līdz 100 ASV dolāriem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    babene
    12.10.2020 15:13

    Starp citu ir arī klipšu auskari sievietēm, vīriešiem un bērniem, kuri negrib caurdurt ausis. Tā kad šādu risinājumu elementāri var pielāgot.

    Einis
    14.10.2020 08:59

    Izgudro bezvadu austiņas, un pēc tam gudro, kā viņas nenozaudēt un izgudro vadu, ko aptīt ap kaklu:D :D Šis ir tieši tas pats. Nekad dzīvē nepirkšu šitādus mēslus un arī pašas bezvadu austiņas. Tikai lieka ķēpa ar lādēšanām…

    Reklāma