Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung nākamajam gadam gatavo sarullējamu viedtālruņa ekrānu

    Jaunākie raksti

    Samsung nenoliedzami ir lielākais un aktīvākais lokano viedtālruņu ekrānu veidotājs pasaulē. Lokano ekrānu viedtālruņu ceļš nebūt nav bijis gluds, bet jaunākiem Samsung viedtālruņu modeļi var lepoties ar visai jēdzīgu lokanā ekrāna tehnoloģiju.

    Tiek ziņots, ka Samsung nākamajam gadam gatavo viedtālruni ar daļēji sarullējamu ekrānu. Ekrāns būs no viena sāna izvelkams ārā, korpusā atpakaļ tas paslēpsies sarullētā formā.

    Reklāma

    Ar sarullējamiem ekrāniem vēl pagaidām ir visai lielas neskaidrības. LG jau labu laiku atpakaļ mums sasolīja sarullējamu televizoru, kas tā arī nav vēl piedzīvojis savu debiju veikalu plauktos. Ja nemaldos, LG rullējamajam televizoram bija jābūt pasūtamam nu jau aiz muguras esošajā vasarā.

    Protams, šobrīd nav zināms, kad Samsung varētu savu sarullējamo viedtālruni izziņot. Par šādas sarullējamas ekrāna tehnoloģijas veikalos nonākšanas laiku arī var tikai sapņot.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Mkj
    07.10.2020 12:44

    Šis būs kautkas jauns un patīkams.. droši vien ne ar pirmo paaudzi, bet nākamo 5 gadu laikā tas varētu aizstāt planšeti..

    digitalk
    07.10.2020 13:15
    Reply to  Mkj

    ekrāns, kurš ieliecas zem pirksta pieskāriena. ekrāns, kuru grūti iztaisnot un noturēt plakanu, kad gribi vāļājoties gultā paskatīties video. tiešām varēs konkurēt ar planšeti?

    Krotow
    07.10.2020 13:42
    Reply to  digitalk

    Viens labums – ja sabiedriskajā transportā apnīk blakus pļāpātāji, var viņu telefonus sarullēt un iespraust kaut kur.

    Reklāma