Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei izziņo MateBook X un MateBook 14 klēpjdatorus

    Jaunākie raksti

    Jaunākais papildinājums Huawei klēpjdatoru ģimenē – Huawei MateBook X – apvieno klēpjdatoru flagmaņu sērijas ikonisko dizainu un inovatīvās tehnoloģijas, sniedzot vēl lielāku mobilitāti. Klēpjdators sver tikai 1 kg , savukārt tā biezākā daļa ir tikai 13,6 mm plāna, un korpusa kopējais laukums ir mazāks par A4 formāta papīra lapu. Tāpēc to var viegli ievietot mugursomā un ņemt līdzi visās ikdiena gaitās.

    Jaunais Huawei MateBook X ir pirmais klēpjdators ar 3K Infinite FullView ekrānu, kas ietverts īpaši plāna bezmalu rāmja dizainā un nodrošina satriecošu attēla kvalitāti. Skārienjutīgs ekrāns atbalsta dažādu žestu atpazīšanu un vairākpieskārienu (Multi-touch) funkcijas, piemēram, iespēju ātri veikt ekrānuzņēmumu, vienkārši velkot trīs pirkstus uz leju pa ekrānu – gluži tāpat kā viedtālrunī.

    Reklāma

    Huawei MateBook X

    Jauno klēpjdatoru darbina desmitās paaudzes Intel Core procesors, kas nodrošina ikvienam ikdienas darbam nepieciešamo veiktspēju. Salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes klēpjdatoru skārienpaliktnis ir par 26% lielāks un tas piedāvā Huawei Free Touch funkciju ar pilnvērtīgu taustes atgriezenisko saiti. Savukārt ērtu rakstīšanu nodrošina pilna izmēra tastatūra ar šķērveida mehānismu un patīkamu taustiņu kustību 1,3mm amplitūdā.

    Šis ir pirmais Huawei klēpjdators, kuram lielisku savienojamību nodrošina Wi-Fi 6 standarta atbalsts ar trīs reizes ātrāku datu pārraidi nekā izmantojot Wi-Fi 5. Turklāt uzlabotā Multi-screen Collaboration funkcija sniedz vēl plašākas iespējas sadarboties ar citām Huawei ierīcēm – kontrolēt gan klēpjdatoru, gan ar to savienotu viedtālruni, piezīmjdatorā veicot video vai audio zvanus, pārsūtot failus starp ierīcēm vai pat rediģējot viedtālrunī esošos failus datorā.

    Huawei MateBook 14

    Huawei MateBook 14

    Tiešsaistes produktu prezentācijā Huawei iepazīstināja arī ar Huawei MateBook 14 klēpjdatoru, kas ir jauns atskaites punkts augstas veiktspējas klēpjdatoriem. Bezkompromisu jauda kompaktā dizainā tiek panākta ar AMD Ryzen 4000 H sērijas procesoru un Huawei Shark Fin ventilatoriem, kas nodrošina izcilu siltuma novadīšanu pat pie intensīvas slodzes.

    Papildus veiktspējai Huawei MateBook 14 ir 2K Huawei FullView ekrāns, kas atbalsta dažādas viedās funkcijas, tostarp Multi-screen Collaboration iespēju, lai ērti pārnestu tālruņa ekrāna saturu uz klēpjdatoru ar viena pieskāriena palīdzību.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    10.09.2020 19:15

    Ar kadu operetajsistemu nak sie datori. Jo tas attiecas uz Microsoft ari.

    Kursors.lv
    10.09.2020 19:28
    Reply to  Oskars

    Iepriekš izziņotie un tagad Latvijā beidzot pārdošanā nonākušie Huawei datori darbojas ar Windows. Arī jaunajiem šodien izziņotajiem produktiem aprakstā minēts Windows. Acīmredzot, Microsoft kaut kā ir iemanījušies izvairīties no sankcijām.

    Ksspars Lccis
    10.09.2020 23:56

    A jūs nemulsina, ka pats huawejs aizmirsis rekīzē ierakstīt, ka X modelis ir bez ventilatora? Manuprāt diezgan nozīmīga detaļa.

    Jānis
    11.09.2020 09:52
    Reply to  Ksspars Lccis

    Aha, vajag reāli redzēt testus. Izklausās interesanti, kā tur īsti strādās pie lielas slodzes tie “grafītu slāņi tvaiku kambarī un speciālo termo-enģi”.
    Jo pierakstiem universitāte tik pat labi var nopirkt MB Air pa 1k€ nevis Mate X pa 1.6k€ vai vēl pareizāk vispār kaut kādu tur lēto pa 300€.

    Kursors.lv
    11.09.2020 09:57
    Reply to  Ksspars Lccis

    Tāda nu mūsdienu realitāte super plāniem un viegliem datoriem. Tie ir smuki un vēsi, kamēr neieslēdz :D Cerams, ka Huawei vismaz siltuma novadīšanas kanālus pievienos karstajām komponentēm, lai nesanāk kā Apple.

    Janis Liepins
    11.09.2020 10:47
    Reply to  Ksspars Lccis

    Atteikšanās no ventilatora ļauj būtiski palielināt darba laiku uz baterijas. Tāpēc visiem šīs klases datoriem nav ventilatoru. Gan jau ka tiek drusku ziedota produktivitāte, kas visbiežāk nav būtiski.
    Man ir MS Surface ar i5. Lielisks ekrāns un pietiekama veiktspēja aptuveni 12h. Nekādas aiztures nav redzamas. Neesmu gan grafiskais dizaineris un spēlītes ar nespēlēju.

    Krotow
    11.09.2020 20:20
    Reply to  Janis Liepins

     ļauj būtiski palielināt darba laiku uz baterijas

    Tad jau zem baterijas nedarbosies.

    Janis Liepins
    14.09.2020 10:40
    Reply to  Krotow

    Par saikli atvainojos. Gadās 3 lietas reizē risinot

    Reklāma