Web Analytics
More
    Reklāma

    Atklāta informācija, kā tikt pie krietni plašāka Netflix filmu klāsta

    Jaunākie raksti

    Pastāv iespēja, ka Netflix patiesībā atrodas daudzkārt vairāk filmu un TV pārraižu, kuras vienmēr kaut kā palikušas nepamanītas. Līdz šim iespēja Netflix ierobežotajā klāstā uziet kādu pavisam jaunu žanru šķita pagalam niecīga. Tomēr nu dienas gaismā parādījusies informācija, kas filmu meklēšanu padarīs par īstu bērnu spēli un ļaus atrast pat visneredzētākos žanrus.

    Norādīts, ka šie “kodi” ļauj sameklēt Netflix diezgan specifiska žanra filmas un TV pārraides – sākot no vesterniem līdz pat korejiešu filmām un vēl, un vēl. Lai sameklētu kādu no sarakstā esošajiem specifiskajiem žanriem, jādodas uz vietni: http://www.netflix.com/browse/genre/, klāt pierakstot attiecīgā apakšžanra kodu (cipari iekavās).

    Reklāma

    Intereses pēc izejot cauri visiem šiem kodiem, jāatzīst, ka lielākā daļa no tiem gan nedarbojās. Tomēr atsevišķi kodi bija derīgi šo apakšžanru filmu meklēšanā:

    Jāpiebilst, ka augstāk esošie kodi darbojas tikai Netflix tīmekļa vietnē un nestrādās, piemēram, Netflix mobilajā aplikācijā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    18 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Peters Leo
    09.09.2020 15:25

    Netflix ir priekš hipsteriem…

    Archie
    09.09.2020 19:18
    Reply to  Peters Leo

    Turpini kačat torrentus un streamot internetā pajoli.

    Peters Leo
    09.09.2020 19:46
    Reply to  Archie

    Kas ir torrenti?

    Guntis
    09.09.2020 15:33

    Nez kāpēc izskatās, ka šie “kodi” patiesībā ir filmu skaits atsevišķā žanrā. :)

    Tasesmues
    09.09.2020 15:39

    Jo grūtāk filmas grupēt, jo lielāks bardaks, jo lielāka iespēja, ka lietotāji nepamanīs, ka nemaz tik daudz (jaunu) filmu tur nav.
    Ja varētu grupēt kā piemēram hd rezka, pēc gadiem, žanriem, tad tas uzreiz būtu acīmredzami.

    Oskars
    09.09.2020 19:21

    Neesu sapratis un nesapratishu, kada iemesla pec ir verts abonet Netflix. Filmu saturs niecigs un ja ir tad nozhelojamas mazbudheta filmas ar sliktu aktierspeli u.c. Ne viena centa nav verts tas mesls.

    Mārtiņš
    09.09.2020 19:51
    Reply to  Oskars

    Nez, man, piemēram, patika Netflix piedāvātais “Dark” – vācu mistikas un fantastikas apvienojums ar diezgan labu aktierspēli un īpatnēju, ne-Holivudisku izpildījumu. Tai pat laikā arī bija diezgan tuvs vidējam skatītājam, nekā snobiska vai intelektuāli pārkulturāla.

    Reinis Rozitis
    09.09.2020 20:29
    Reply to  Oskars

    > nozhelojamas mazbudheta filmas ar sliktu aktierspeli

    Nu nav gluži tā, ir čupa Netflix oriģināldarbu/seriālu, kuri ir interesanti un kvalitatīvi veidoti ar kaut kādu jēgu (nepretendēju, ka esmu redzējis daudz), bez jau minētā Dark – Peaky Blinders, The Witcher, Narcos, House of Cards, Orange is the new black, Altered carbon utt

    Personigi no salīdzinoši aktuālajiem – Love, Death & Robots.

    Agris
    09.09.2020 23:46
    Reply to  Reinis Rozitis

    Katram savs, bet tieši šie konkrētie mani personigi galīgi neuzrunāja, bet īpatnēji, ka interesanti savos 40 likās varbūt vairāk tīņiem domātie seriāli – gan Stranger things, Sex education, The end of fucking world, bet patika arī daudzi citi viņu seriāli kā Dead to me, The good place, The spy, Messia, Dont fuck with cats, The Sinner, Narcos, Mindhunter, The killing – tā jau nav, ka nav ko skatīties.. Gan jau vēl kaudze redzētu, bet vairs neatceros. Pats gan labprātāk skatos krievu valodā filmix’ā, bet jaunā paaudze mājās izmanto netflix, jo krievu valodu nepārzina.

    Rudolfs
    10.09.2020 08:48
    Reply to  Agris

    Es arī esmu pamanījis, ka ļoti daudz oriģinālais saturs mērķēts tīņu/jauniešu auditorijai. Bet nu izskaidrojums droši vien tīri praktisks: jaunieši daudz vairāk skatās un attiecīgi viņiem arī vairāk tiek veidots saturs.

    Pičs
    10.09.2020 08:50
    Reply to  Oskars

    Oskar, tu neesi sapratis un nesapratīsi tādēļ, ka neesi abonējis (vai arī, ja esi, tad uz īsu brīdi).

    Saturs nav niecīgs (jā ir ierobežojumi, bet tas pateicoties mūsu jaukajai kompānijai MTG), par mazbudžeta filmām tu melo, ir daudz “normālbudžeta” filmu, ir arī Netflix pašu ražotu seriāli, kuri ir ļoti populāri utt.
    Es piemēram Netflix lietoju vairāk kā TV šobrīd, kur ir pilns ar debīlām reklāmām.
    Man pēc Netflix abonēšanas TV vispār vairs nav aktuāls.

    0937
    10.09.2020 09:36
    Reply to  Pičs

    Komentos par Baltkomu lasu, ka abonējot maksas tv, vēl jāskatās reklāmas un dažas nevar noskipot. Pateicoties NF es šo atsakos saprast – es maksāju un mani spiež skatīties reklāmas? Tad jau es labāk klausos putnu dziesmas, nekā ļauju sevi izmantot.

    Jāsaka, ka NF saturs turās uz to, ka maz skatos, daudz kas tiešām neinteresē, bet tas kapitāli palīdz saprast kādam ir jābūt maksas pakalpojumam. Tas ir tas, par ko sūdzas vecie maksas TV abonenti – pašos sākumos maksas kabeļtv esot bijusi bez reklāmām (es domāju – pasaulē) un tagad – neskipojamas reklāmas. Un tādēļ kādam garāžā stāv 35 porši.

    Puteklis
    10.09.2020 10:44
    Reply to  0937

    Pilnīgi saprotams – televīzija (klasiskā izpratnē) ir ievirzījusies strupceļā – lai veidotu kvalitatīvu saturu, nepieciešama nauda – lai to iegūtu demonstrē nejēgā daudz reklāmu, kas atkal padara saturu nebaudāmu. Gadu, no gada skatītāju loks klasiskajai televīzijai sarūk un ir skaidrs, ka nākotne ir interaktīvai pieejai. Ja maksāju – es izvēlos ko gribu skatīties!

    Te mazliet datu par skatītākajiem kanāliem – tendence no mēneša uz mēnesi ir redzama –
    https://infogram.com/popularakie-tv-kanali-1g43mn7r67732zy

    Edgars K
    10.09.2020 14:28
    Reply to  Oskars

    Jap, par Netflix ir vērts maksāt. Pateikt, ka tur ir maz filmu un tur nekā jēdzīga nav, var tikai cilvēks, kas nav Netflix redzējis.

    Jurčiks
    10.09.2020 20:48
    Reply to  Oskars

    2020 netflix saturs ir daudz plašāks nekā tas, kas bija tad kad tikko Latvijā tas kļuva pieejams.

    Angel
    10.09.2020 14:05

    Problēma nav meklēšanā, bet gan filmu daudzumam attiecīgajā reģionā, mīļāko žandru filmas jau visas redzētas…

    P.S. tiem, kas nezināja katrā reģionā/valstī ir savādāks filmu klāsts/daudzums. Protams, daudz, kas pārklājas.

    svimart
    10.09.2020 22:41

    Kā šito var dabūt uz piem. LG tv ar webos?

    Reklāma