Web Analytics
More
    Reklāma

    Samsung Galaxy Tab S7+ 5G apskats – tehnomāna skaistākais sapnis

    Jaunākie raksti

    Daudzi mēģinājuši, un daudzi arī izgāzušies mēģinot no troņa gāzt Apple iPad, kas jau gadiem visai pamatoti uzskatāms par vienīgo un pareizo izvēli, kad ir nepieciešamība pēc īstena planšetdatora. Man ir jāsaka, ka pavisam svaigais Samsung Galaxy Tab S7+ noteikti ir labākais, kas redzēts no Android nometnes.

    Jau pirmais acu uzmetiens vēsta, ka Samsung ar Galaxy Tab S7+ ir paveicis lielisku darbiņu, redzam tikai labākos materiālus un jāsaka, ka planšetdators šogad ir neticami pievilcīgs. Man pat jāatzīst, ka Galaxy Tab S7+ izskata un arī veiktspējas ziņā ir tas, ko visi gaida arī no Galaxy S sērijas un Note sērijas viedtālruņiem. Uzreiz pačukstēšu, ka Galaxy Tab S7+ darbina neviens cits kā Snapdragon 865+ procesors, ko Samsung mums noskauda Galaxy Note20 modeļos.

    Reklāma

    Kas vēl? 120 Hz ekrāns, S Pen irbulis, 5G datu savienojums, iespēja piepirkt klāt tastatūru un daudzas citas nianses varētu padarīt Galaxy Tab S7+ par ļoti spēcīgu iPad Pro konkurentu un mītiem apvītu klēpjdatora aizstājēju.

    Tehniskā specifikācija

    • Operētājsistēma:  Android 10; One UI 2.5
    • Ekrāns: 12.4 collu Super AMOLED 1752 x 2800, 16:10 malu attiecība, skrambu drošs ekrāns, HDR10+ atbalsts, 120 Hz
    • Procesors: Qualcomm Snapdragon 865+ (7 nm+) astoņi kodoli (1×3.09 GHz Kryo 585 & 3×2.42 GHz Kryo 585 & 4×1.8 GHz Kryo 585), Adreno 650 video apakšsistēma
    • RAM un atmiņa: 128 GB + 6 GB RAM, 256 GB + 8 GB RAM, 512 GB + 8GB RAM, UFS 3.0, iespēja pievienot microSD atmiņas karti līdz 1 TB
    • Savienojumi: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax, Wi-Fi Hotspot, Bluetooth 5.0 (A2DP, LE, aptX HD), 5G
    • Kameras: divu kameru sistēma – 13 megapikseļi, f/2.0, 26mm (wide), 1/3.4″, 1.0µm, AF un 5 megapikseļi, f/2.2, 12mm (ultrawide), 1.12µm
    • Pašiņu kamera: 8 megapikseļi f/2.0, 26mm (wide) objektīvs, 1/4″, 1.12µm
    • GPS: A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO
    • Papildus: e-kompass, barometrs, optiskai pirkstu nospiedumu lasītājs aiz ekrāna aizsargstikla, ātra 45 W akumulatora uzlāde, NFC, USB 3.2 Type-C
    • Irbulis: 9ms latentums (Bluetooth, akselerometrs, žiroskops)
    • Izmēri un svars:  285 x 185 x 5.7 mm, 575 g
    • Akumulators: lietotāja nenomaināms Li-Po 10 090 mAh ar 45 W ātro uzlādi
    • Krāsas: Mystic Black, Mystic Bronze, Mystic Silver
    • Cena: 919 eiro (Wi-Fi, 6 GB + 128 GB) vai 1119 eiro par LTE+5G modeli pie mobilo sakaru operatoriem

    Izskats un uzbūve

    Šoreiz apskatam saņemta 8 GB RAM + 256 GB atmiņas LTE + 5G versija. Diemžēl 5G pabaudīt kārtējo reizi neizdodas, jo operatori laikam to ieslēdz tikai pēc pieprasījuma savos trijos Latvijas torņos, bet ne par to šoreiz ir stāsts.

    Galaxy Tab S7+ dizains atgādina vecos, labos laikus, kad iPhone izskatījās pēc iPhone ar asām metāla apmalēm. Samsung šoreiz izmantojis dizainu, kas tieši atgādina Apple viedtālruņus līdz 5S modelim, bet man ir sajūta, ka Samsung šo kārti izspēlējis vēl veiksmīgāk par Apple, jo ekrāna apmales planšetdatoram ir salīdzinoši plānas, pats Galaxy Tab S7+ ar visu 10 090 mAh akumulatoru ir neticamus 5.7 mm plāns, kā arī Samsung izdevies iemānīt planšetdatorā visai jēdzīgus četrus skaļruņus. Visu Galaxy Tab S7+ aizmugures daļu sedz metāls.

    Galaxy Tab S7+ aizmugurē ir nelies kameru izcēlums, bet arī kameras nav super trakas, tās ir labas planšetdatoram, bet ne vairāk. Par kamerām papļāpāsim nedaudz tālāk. Tāpat aizmugurē ir skaidri iezīmēta vieta, kur ar magnētiem pieķeras klāt S Pen irbulis, jo to nākas ik pa laikam uzlādēt. S Pen irbuli iespējams arī pielipināt pie Galaxy Tab S7+ sāna, bet tur tas nelādējas.

    Galaxy Tab S7+ noteikti dodas klēpjdatora killera virzienā, par to runā planšetdatora ekrāna izmērs, iespēja pievienot tastatūru un pat pašiņu kameras novietojums. Pašiņu kameru var izmantot, kad Galaxy Tab S7+ atrodas ainavas skatā, jo tā ir kamera izvietota ekrāna garajā dimensijā. Pat uzraksts “Samsung” uz Galaxy Tab S7+ aizmugures daļas izvietots tā, lai tas atgādinātu klēpjdatoros izmantoto izvietojumu.

    Kopumā jāsaka, ka Galaxy Tab S7+ uzbūve un izskats ir kaut kas tik lielisks, kas nav gadiem redzēts nekur citur. Samsung ar Galaxy Tab S7+, iespējams, pārspējis iPad uzbūvi. Un pavisam noteikti Galaxy Tab S7+ uzbūve pārspējusi Galaxy Note20 sēriju un Galaxy S20 sērijas viedtālruņus.

    Te gan nekādā gadījumā nevajag piemirst, ka Galaxy Tab S7+ ir daudz pārāks par Galaxy Tab S7 modeli, kas ir ar LCD ekrānu, mazāk jaudīgs un arī mazāks izmēros.

    Ekrāns

    12.4 collu Super AMOLED ekrāns ar 1752 x 2800 izšķirtspēju un 16:10 malu attiecību piedāvā neticami skaistu attēlu. Turklāt Galaxy Tab S7+ ir 120 Hz attēla atsvaidze, lai ideāli parādītu S Pen irbuļa darbības ekrānā. iPad Pro arī ir glīts IPS ekrāns, bet tas ir mazāk iespaidīgs par Samsung lolojumu.

    120 Hz attēla atsvaidze 12.4 collās izskatās vienkārši dievīgi. Ja mazākos viedtālruņu ekrānos 90 Hz un 120 Hz jāmeklē gandrīz ar lupu, un arī tad tos var redzēt tikai, kad saliec blakus divus dažādus viedtālruņus, tad Galaxy Tab S7+ milzu ekrānā viss izskatās maksimāli gludi. Pieļauju, ka Galaxy Tab S7+ ekrānam par labu nāk arī tas, ka ekrāns ir plakans, nekas netraucē izmantot jaunākās ekrānu tehnoloģijas. Man pat ir aizdomas, ka Galaxy Tab S7+ ekrāns izskatās labāk krāsu, attēla attēlojuma un 120 Hz sniegto iespēju ziņā par Galaxy S20 un Note20 sēriju ekrāniem. Galaxy Tab S7+ vēl arvien pieļauj pārslēgšanos uz 60 Hz, bet pēc noklusējuma ir 120 Hz, tos arī ņem un atstāj mierā.

    Beidzot gaidītā jauda

    Galaxy Tab S7+ darbina šobrīd spicākais Qualcomm Snapdragon 865+ 5G procesors kopā ar nedaudz pieticīgiem 6 GB RAM vai 8 GB RAM un līdz pat 512 GB USF 3.0 atmiņu. Nav pat jāveic nekādi testi, lai pateiktu, ka Galaxy Tab S7+ ir ātrākais planšetdators pasaulē. Vismaz Android nometnē Galaxy Tab S7+ noteikti ir līderis.

    Noteikti būs kādi, kuri teiks, ka Snapdragon 865+ 5G procesors būtu vairāk derējis jaunajai Galaxy Note20 sērijai. Iespējams, Galaxy Tab S7+ arī piestāvētu vismaz 10 GB RAM vai pat 12 GB RAM versijas. Jebkurā gadījumā – vismaz es neņemtu Galaxy Tab S7+ ar 6 GB RAM, jo Samsung sola savām viedierīcēm Android lielos atjauninājumus trīs gadu garumā, kas nozīmē, ka Galaxy Tab S7+ atnācis ar Android 10, bet tas tiks vēl arī pie Android 11, 12 un pat Android 13 2022. gadā. Un tajā mirklī nevēlētos palikt ar 6 GB RAM.

    Galaxy Tab S7+ LTE+5G mobilo datu savienojuma versija arī runā tikai par to, ka šis planšetdators paredzēts izmantošanai vēl ilgi un dikti. Kā notiks 5G sadarbība ar mazāka apjoma operatīvo atmiņu… to mēs varam pašlaik tikai minēt. Ierasts, ka ražotāji ar 5G aprīko tikai ļoti jaudīgus viedtālruņus ar pamatīgu RAM apjomu, kas vairumā gadījumu ir virs 10 GB.

    Arī sintētiskās veiktspējas testi parāda, ka ar Galaxy Tab S7+ joki mazi. Protams, lielāka ekrāna izšķirtspēja atsevišķos gadījumos padara planšetdatoru mazāk konkurētspējīgu, bet nekur tālu aiz lielajiem puikām testos Galaxy Tab S7+ neatpaliek.

    • AnTuTu: 586 242
    • Geekbench: 965 (single) un 2954 (multi)
    • 3DMark: 7061 (OpenGL) un 6521 (Vulkan)
    • Atmiņas ātrumi: 1613 MB/s (nolasīšana) un 735 MB/s (ierakstīšana)

    Ja salīdzina Galaxy Tab S7+ sintētisko veiktspēju ar Galaxy Note20 Ultra, tad jāatzīst, ka nevienā parametrā planšetdators nepiekāpjas dārgajam viedtālrunim. Pat atmiņas ātrumi ir ļoti līdzīgi.

    Ar spēlēm ir jāskatās, kā kura darbosies ar nedaudz dīvaino Galaxy Tab S7+ izšķirtspēju, jo, piemēram, PUBG Mobile nekādi nevarēju piespiest darboties ar izšķirtspēju, kas atbilstu planšetdatora 1752 x 2800 punktiem. PUBG Mobile neizskatījās īsti labi, spēle laikam darbojās ar samazinātu izšķirtspēju, viss bija pamatīgi kantains. Pāris citas spēles darbojās korekti (piemēram, Alto’s Odyssey, kurai ir 120 Hz atbalsts).

    S Pen, saskarne, produktivitāte

    Galaxy Tab S7+ ticis pie uzlabota S Pen irbuļa, kas, līdzīgi kā iepriekšējais modelis, saņēmis “Anywhere gestures” jebšu žestu ievadi attālināti. Ar S Pen irbuļa palīdzību varēsi paveikt pāris lietas, nemaz nepieskaroties Galaxy Tab S7+ ekrānam, piemēram, varēsi pieregulēt skaļumu, izmantot tīmekļa pārlūka Back un Home pogu darbību un veikt pāris citas lietiņas ar S Pen irbuli, bet ar šo arī jaunie triki noslēdzas. S Pen vēl arvien nav iespējams izmantot peles vietā. Ar S Pen šādi varēsi vadīt tikai Samsung lietotnes, kas arī ir drīzāk ierobežojoši.

    Tiek solīts, ka Galaxy Tab S7+ 120 Hz ekrāns kopā ar S Pen irbuli nodrošina nieka 9 ms ievades attēlošanas aizkavēšanos (latency), kas arī dzīvē izskatās iespaidīgi – līnijas parādīšanās aizkavēšanos ar aci noteikt nevar. Tāpat planšetdators atpazīst S Pen irbuli, kamēr tas atrodas līdz aptuveni 1 centimetram no ekrāna. S Pen irbuļa akumulatora elements izlādējas visai ātri – aptuveni pusotras stundas laikā Galaxy Tab S7+ jau norādīja uz nepieciešamību uzlādēt irbuli. Atliek vien to pievienot atpakaļ Galaxy Tab S7+ aizmugures daļai un aptuveni 10 minūšu laikā tas atkal ir gatavs darbam.

    Galaxy Tab S7+ saskarne ne ar ko neatšķiras no jaunajiem Galaxy sērijas viedtālruņiem, kas izmantoja One UI 2.0 versiju. Vai vismaz es neprotu saskatīt atšķirību. Arī Galaxy Tab S7+ ir Android 10 operētājsistēma, ko sedz One UI 2.5 saskarne. Salīdzinot ar iepriekš izmantoto TouchWiz saskarni, One UI un One UI 2 un 2.5 ir vienkāršāka, ātrāka un vairāk piemērota liela izmēra ierīcēm. Zemāk neliels ievads One UI 2 saskarnes iespējās, pieļauju, ka One UI 2.5 ir veikti kādi nelieli uzlabojumi ātrdarbībai, bet lielās izmaiņas gaidāmas kaut kad vēlā rudenī līdz ar One UI 3.0 atnākšanu, kas arī atnesīs Android 11. Samsung pats nekā diži nereklamē One UI 2.5 nianses.

    Jau iepriekš varēja just, ka Samsung ir vēlme veidot savu ekosistēmu, kurā ietilpst līdz ar Galaxy Tab S7+ izziņotie aksesuāri (pulkstenis, austiņas) un Galaxy Note20 sērijas viedtālruņi. Tiesa, izpalika izpildījums.

    Pie mums maz reklamēta ir Samsung un Microsoft Windows 10 sadarbība. Link to Windows funkcija sniedz iespēju sinhronizēt savu tālruni vai planšetdatoru ar datoru, aktivizējot mobilās lietotnes saīsni, kas ļauj strādāt ar planšetdatoru, neizmantojot pašu ierīci. Lietotājam atliek vien savienot Galaxy Tab S7+ ar savu Windows 10 datoru, izmantojot tālrunī pieejamo funkciju Link to Windows un Your Phone lietotni datorā, sekojot iestatīšanas norādījumiem, kas ietver pierakstīšanos Microsoft kontā. Link to Windows funkcija ir iepriekš ielādēta tikai atsevišķās Galaxy ierīcēs. Savienojuma izveidei ir nepieciešams jaunākais Windows 10 atjauninājums datorā.

    Ļoti ērti darbojas arī Galaxy Tab S7+ sinhronizācija ar citām Samsung ierīcēm, kad izmanto Samsung kontu – sazīmē visu vajadzīgo lielajā planšetdatora ekrānā, un viss saturs uzreiz ir jau lietojams viedtālrunī.

    Arī DeX savienojums ar datoru nu kļuvis par bezvadu pasākumu, DeX ļauj parādīt viedtālruņa ekrānā redzamo arī uz moderniem televizoriem, varēsi arī visai ērti parādīt prezentāciju tieši no viedtālruņa televizora ekrānā. Bezvadu DeX ļauj izmantot Galaxy Tab S7+ par datorpeli. Android lietotņu saturu iespējams arī straumēt uz Windows 10 galddatoru, datorā Android lietotnes parādās kā atsevišķs logs.

    Tiek solīts, ka Galaxy Tab S7+ ir arī ļoti ērta fiziskā tastatūra, bet tā nebija atsūtīta izmēģināšanai, līdz ar to neko sīkāk par tastatūru nevarēšu komentēt. Samsung pats gan sola, ka vari sūtīt galddatoru pansijā, ja tev uz galda stāv Galaxy Tab S7+ kopā ar tastatūru.

    Galaxy Tab S7+ saņēmis visai interesantu lietotni PENUP, kas mēģina iemācīt lietotājam zīmēt ar S Pen irbuļa palīdzību. Vari izvēlēties, ko tieši zīmēsi, tad planšetdators zīmē priekšā, un tu atkārto. Šī lietotne ļoti patīk bērniem, kā arī tā parāda S Pen irbuļa plašo pielietojumu.

    Akumulators

    Ražotājam izdevies plānajā Galaxy Tab S7+ korpusā iemānīt 10 090 mAh akumulatoru, kas spēj darboties gandrīz tik pat ilgi kā viduvēja klēpjdatora akumulators. Ar vienu uzlādi Galaxy Tab S7+ darbojas aptuveni sešas ar pusi stundas, ja skaties filmas, bet darba režīmā iespējams izvilkt līdz septiņām stundām. Bet šie rādītāji ir ar 60 Hz ekrāna iestatījumiem. 120 Hz ekrāns un spēlīšu baudīšana paplucunās akumulatoru straujāk.

    Galaxy Tab S7+ ir jēdzīga 45 W vada uzlāde, kas mums tika nozagta Galaxy Note20 sērijā, bet jārēķinās, ka Galaxy Tab S7+ iepakojumā ir tikai 10 W uzlādes ierīce, kas planšetdatora milzu akumulatoru uzpilda aptuveni trīs stundu laikā. Šis ir riktīgi nejauks solis no Samsung puses, vismaz būtu pratušies un iedevuši 25 W barošanu… 10 W uzlāde ir izsmiekls mūsdienās.

    Nekādas bezvadu uzlādes Galaxy Tab S7+ nav, vari vien lādēt S Pen irbuli, kad tas pielikts pie planšetdatora aizmugures daļas.

    Kameras

    Galaxy Tab S7+ ir planšetdatoram visai neslikts 13 + 5 megapikseļu kameru komplektiņš, bet tāpat jārēķinās, ka planšetdatora kameras tomēr pamatīgi atpaliek no viedtālruņu flagmaņu spējām. Man ir pamatotas aizdomas, ka Galaxy Tab S7+ kameru spējas atpaliek no divus un pat trīs gadus veciem viedtālruņu flagmaņiem.

    Gaiša diena:

    Planšetdatoros kameras gan pamatā paredzētas kādu dokumentu skenēšanai vai citām elementārām darbībām. Pamata 13 megapikseļu kameru papildina 5 megapikseļu ultra platleņķa kamera, kas salīdzinoši ir visai čābīga, bet pieņemami izmantojama labos gaismas apstākļos.

    Istaba:

    Pašiņu un tīmekļa kamera ir ar 8 megapikseļiem, tai ir lielisks dinamiskais diapazons (nebūs melna seja un gaišs fons videozvana laikā). Kā jau minēju iepriekš, Galaxy Tab S7+ pašiņu kamera izvietota tā, lai būtu ērti izmantojama ainavas novietojuma laikā.

    Sliktāks izgaismojums:

    Nobeigumā

    Galaxy Tab S7+ noteikti ir jaudīgākais un kvalitatīvāk uzbūvētais Android planšetdators, tas bez lielas kautrēšanās var stāties blakus Apple iPad Pro modeļiem. Reklāmas materiālos jaunie iPad Pro arī izskatās ļoti, ļoti spējīgi ar savām visai unikālām produktivitātes iespējām un vēl izkoptāku ekosistēmu kopā ar citām Apple ierīcēm.

    Galaxy Tab S7+ ar Snapdragon 865+ procesoru ir manāmi priekšā Galaxy Note20 Ultra veiktspējas ziņā, kaut arī viedtālrunim ir būtiski lielāks operatīvās atmiņas apjoms. Arī planšetdatorā 120 Hz ekrāna darbība un sadarbība ar S Pen irbuli izskatās vēl iespaidīgāk par viedtālruņos redzēto.

    Ņemot vērā Galaxy Tab S7+ ekrāna izmēru, šis planšetdators tiešām varētu kļūt par klēpjdatora aizvietotāju, ja klāt iegādāsi tastatūras daļu. Neesmu kādu laiku mēģinājis pielauzt Android viedierīci rakstīt latviski ar ārējo tastatūru, bet iepriekš tās bija milzu mocības.

    Laikam šī ir viena no pirmajām reizēm, kad kādai viedierīcei nevaru nosaukt nevienu pamatīgu mīnusu, tieši tik lielisks izdevies Galaxy Tab S7+. Varēja vēlēties vēl nedaudz labākas galvenās kameras, tad tiešām šis planšetdators būtu tuvu perfektam. Bet arī cena nav zema, kas varētu Galaxy Tab S7+ kārotājus tomēr novirzīt pie konkurentiem. 12.9 collu iPad Pro gan ir vairāk nekā 200 eiro dārgāks gan Wi-Fi, gan arī LTE izpildījumā. Un Apple nepiedāvā 5G.

    Patika

    • Lielisks 120 Hz AMOLED ekrāns
    • Beidzot gaidītā veiktspēja
    • Laba akumulatora darbība
    • Uzlabots S Pen irbulis
    • Lielie Android atjauninājumi 3 gadu garumā

    Ne tik ļoti gāja pie sirds

    • 12.4 collas mobilitātei ir visai daudz pat ar salīdzinoši plānām ekrāna apmalēm
    • Šādā cenā 6 GB RAM
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    21 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Toms Ločmelis
    02.09.2020 13:20

    Viss Forši , tik žel ka samsung 😶

    aignasty
    02.09.2020 14:27

    Dzelži jau skaisti, bet ir viens bet – nav jau īsti aplikāciju tieši kuras ir taisītas priekš android planšetēm. Šeit gan akmens Google lauciņā.
    Bet tā labs Netflix, youtobe bolāmais.
    Personīgi palikšu pie Ipad pro un gaidīšu mini LED ekrānu, ātrāku zīmuli utt.

    Asb
    02.09.2020 23:46
    Reply to  aignasty

    Aplikācija ir tēlotājmākslas paveids un tai nav nekāda sakara ar android. Neieteiktu aizgūt vārdus no valodām, kuras būtībā ir daudz nabadzīgākas par latviešu valodu. Pie tam, neredzu loģiku lietot svešvārdus ar svešu nozīmi latviski tikai tāpēc, ka mums arī ir pēc skaņas līdzīgs vārds pat ignorējot to, ka šim vārdam ir cita nozīme.

    Reinis Rozitis
    03.09.2020 05:18
    Reply to  Asb

    Nevajag pārspīlēt – “aplikācija” varētu būt viens no vismazāk kaitinošākajiem vai neizteiksmigākajiem (ņemot vērā, ka mums ir sāknēšana, galvene un kājene utt) IT terminu aizguvumiem/tulkojumiem.
    Vēl jo vairāk oponēšu par jēgu un nozīmi – mūsdienās lielākā daļa programmatūras, analogi kā mākslas novirzienā, ir burtiski salīmēta (ar samērā maz oriģinālu pirmkodu) – būvēta no dažādiem ietvariem (frameworks), bilbliotēkām (libraries), spraudņiem (plugins), paplašinājumiem (add-ons) utt..

    p.s. arī pēc googles statistikas šis termins ir lietots biežāk nekā, piemēram, “lietotne”, kam ir būtiska nozīme (sarun)valodas veidošanās procesā ..

    Last edited 3 years ago by Reinis Rozitis
    Asb
    03.09.2020 09:50
    Reply to  Reinis Rozitis

    Sāknēšana vai galvene varbūt nav paši labākie apzīmējumi lietām, varbūt šie vārdi piemeklēti steigā un nepārdomāti. Par to var diskutēt un atrast labākus risinājumus. Toties tie ir MŪSU vārdi un tāda ir mūsu valoda. Viss pārējais ir draza un nav nedz kruta, nedz cool. :-)

    digitalk
    03.09.2020 13:00
    Reply to  Asb

    LZA terminu komisija nav “pieņemts steigā”. tas ir apdomāts lēmums, ko izbīdījuši tur sēdošie valodnieki. tāpēc tie nav MŪSU vārdi, tie ir komisijas ieteiktie termini, nevis mūsu valoda. ieteicamie nenozīmē, ka tie ir obligāti jālieto, tāpēc, par laimi, terminiem sākumā ir jātiek pieņemtiem sarunvalodā, kā noticis ar datoru, bet nav noticis ar datni.

    un pats galvenais — valodu veido ne tikai komisija, bet arī cilvēku sarunvaloda, no kuras vārdi aizceļo uz literāro valodu.

    Jurčiks
    03.09.2020 09:13
    Reply to  Asb

    O, cilvēks kuram nepatīk vārds “aplikācija” joprojām komentē savu sāpi pie rakstiem. Cik gadus jau – 10 vai 15?

    digitalk
    03.09.2020 13:01
    Reply to  Jurčiks

    agrāk tas bija Astro, ne?

    03.09.2020 09:15
    Reply to  Asb

    Kādi ieteikumi sinonīmiem vārdam lietotne?

    Appaa
    07.09.2020 08:21

    Kas vainas lietotnei?

    Aivars
    02.09.2020 18:04

    Ar bateriju ir kā ir. Savu Tab S6 varu uzlādēt 2 stundās un ar 30% ekrāna spilgtumu tas iztur ap 9 stundām ieslēgtā režīmā. Nezinu kā 10 Ah akumulators 60 hercos var izturēt tikai sešas stundas – varbūt papildus 1,9″ tiešām ēd daudz vairāk.

    Par uzlādes jaudu – varbūt viņi tā grib rūpēties par vidi – lēnāk lādēsies baterija, mazāk uzkarsīs un degradēs…. vai arī ieekonomēt

    zumzunhgs
    02.09.2020 19:07

    Vai versija ar 8 GB RAM + 256 GB vispār būs nopērkama LV, cik maksās?
    6GB ir maz priekš prasītās summas.

    03.09.2020 09:16
    Reply to  zumzunhgs

    Uz LV taču šobrīd sūta gandrīz no visām pasaules malām. :)

    Kursors.lv
    03.09.2020 12:25
    Reply to  zumzunhgs

    Samsung atbilde ir šāda: “šobrīd Baltijas valstu tirgū konkrētais modelis nav pieejams”.

    Ja viņi nesaka, ka un kad plāno šādu versiju piedāvāt, tad es pieņemu, ka diez ko drīz tā šeit oficiāli veikalu plauktos nenonāks.

    Jurčiks
    03.09.2020 09:20

    Tikai 128GB ievūvētā atmiņa + androīdisms, ka gandrīz nevienu applikāciju nedrīkst darbināt no sd kartes ir mīnuss. Mūsdienās, ar resnām aplikācijām, tā iebūvētā atmiņa būs pilna ļoti ātri.

    fake
    21.09.2020 08:41

    Kurš šodien vēl pērk planšetes? Kāpēc?

    zoorgs
    28.09.2020 12:21
    Reply to  fake

    Pašreiz tieši izskatam ģimenē planšetes iegādi, klients- angļu valodas skolotāja, lai var gatavot uzdevumus, rediģēt un labot darbus, ne tikai mājās bet arī ceļā, prasības lai draudzējas ar google, microsoft, kur ir platformas. Nepieciešams zīmulis un klaviatūras pieslēgšanas opcijas. Darba instruments. Telefons par mazu tādai darbībai.

    Krotow
    24.11.2020 11:15
    Reply to  fake

    Tie, kuriem vajadzīgs papīra aizvietotājs u.c. pārnēsājams satura ekrāns, kas lielāks par telefona ekrānu. Praksē ir pazīstami skiču zīmētāji, noliktavu pārziņi utt. Radu bērns mūzikas skolā 11″ planšeti bieži lieto kā nošu lapu un viņa skolotāji arī.

    Nauris
    24.11.2020 10:45

    Lūdzu izņemiet to tekstu, ka Tava S7+ ir daudz pārāks par Tab S7, jo tā nav taisnība. Tiem ir vienādi SoC un testos pat S7 ir ātrāks, jo S7+ sliktāk dzesē ar korpusu dēļ tā plānuma un droši vien arī dēļ idiotiskās nestandarta izšķirtspējas.

    Kas attiecas uz izmēriem, tad lielās planšetes ir vajadzīgas specifiskiem mērķiem. Ikdienas lietošanai 11 collas ir max, jau tā ir grūti rakstīt kaut kādu tekstu bez ārējās klaviatūras, kur nu vēl lielāku. Grafiskajiem dizaineriem utt tās ir domātas, kam nevajag to mobilitāti un ergonomiku.

    Reklāma