Web Analytics
More
    Reklāma

    “TestDevLab” Daugavpilī rīkos bezmaksas programmatūras testēšanas kursus

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā IT uzņēmums “TestDevLab” svinīgi atklāja savu biroju Daugavpilī un ikvienam interesentam piedāvāja iespēju bez maksas apgūt programmatūras testēšanas pamatus. Šie kursi izpelnījās lielu atsaucību un vairāki apmācību absolventi turpināja darbu uzņēmumā.

    Arī šogad uzņēmums Daugavpilī organizē “TestDevLab School” apmācības. Divu nedēļu garos intensīvos kursos varēs apgūt programmatūras testēšanas pamatus, kā arī iepazīties ar tīmekļa risinājumu testēšanu un JavaScript programmēšanu. Apmācības noslēgsies ar eksāmenu, kurā tiks pārbaudītas apgūtās teorētiskās un arī praktiskās zināšanas. Apmācību gaitā tiks risināti reālam programmatūras testēšanas darbam pietuvināti uzdevumi un izmantotas jaunākās mūsdienu tehnoloģijas un rīki. Labākajiem absolventiem būs iespēja iegūt apmaksātu prakses vietu uzņēmumā, tāpēc šī ir lieliska iespēja uzsākt karjeru perspektīvajā IT jomā.

    Reklāma

    Šis bezmaksas apmācības darba dienās (9:00 – 18:00) norisināsies “TestDevLab” birojā (Balvu iela 7) no 3. septembra līdz 16. septembrim. Uz kursiem pieteikties tiek aicināts ikviens, kam ir pamata izpratne par programmēšanu un ir vēlme apgūt jaunas zināšanas. Apmācībās teoriju un praktiskos jautājumus pasniegs pieredzējuši profesionāļi un uzņēmums nodrošinās visus apmācībām nepieciešamos materiālus un datortehniku. No dalībniekiem tiek sagaidīta tikai vēlme mācīties.

    Par savu pieredzi “TestDevLab School” stāsta pagājušā gada kursu absolvents Artūrs Latkovskis, “Šīs apmācības man deva lielisku iespēju uzsākt karjeru IT jomā. Katru dienu pieredzējušie pasniedzēji iemācīja man kaut ko jaunu, un intensīvo nodarbību laikā es apguvu krietni vairāk zināšanu nekā biju gaidījis iepriekš. Pēc apmācību sekmīgas pabeigšanas es pievienojos “TestDevLab” komandai kā praktikants un kursos apgūtās iemaņas man lieti noderēja ikdienas darbā. Es uzskatu ka “TestDevLab School” ir lieliska iespēja iegūt praktiskas testēšanas zināšanas, ko pēc tam var uzreiz pielietot darbā. “TestDevLab School” es iesaku piedalīties ikvienam kam interesē IT!”

    “Šogad būtiski pieaug pieprasījums pēc dažādām tehnoloģijām un e-komercijas risinājumiem. Arvien vairāk cilvēku tiešsaistē iepērkas, veido biznesu, iegūst jaunas zināšanas un izklaidējas. Tas rada palielinātu pieprasījumu arī pēc šādu produktu izstrādes un testēšanas profesionāļiem, kas rūpējas par to kvalitatīvu un drošu to darbību. “TestDevLab” strādā jau vairāk nekā 200 IT profesionāļi un vēlamies palielināt mūsu komandu arī Daugavpilī, kur esam iekārtojuši ērtu un modernu biroju. Aicinu pieteikties “TestDevLab School” un uzsākt veiksmīgu IT karjeru,” saka “TestDevLab” līdzdibinātājs Ervins Grīnfelds.

    Dodies uz “TestDevLab School” mājaslapu, lai iepazītos ar detalizētāku kursu aprakstu, kā arī pieteiktos: https://school.testdevlab.com/2020/daugavpils

    “TestDevLab” ievēro Slimību profilakses un kontroles centra noteiktās vadlīnijas, lai šīs apmācības tiktu aizvadītas drošos apstākļos. Tajās nedrīkst piedalīties pašizolācijā vai karantīnā esošas personas, kā arī cilvēki ar elpceļu infekciju simptomiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma