Web Analytics
More
    Reklāma

    MMD laiž tirgū jauno Philips 279C9 4K monitoru

    Jaunākie raksti

    MMD, Philips zīmola licences partneris, paziņo par jauno Philips 279C9 LCD displeju, 27” (68,47 cm) monitoru, kas atbilst pat visaugstākajām prasībām attiecībā uz kvalitāti un jaunāko lietotāja pieredzi. 279C9 izcilais dizains ir apbalvots kā 2020. gada “iF dizaina balvas” un “Red Dot dizaina balvas” uzvarētājs.

    Tā elegantais apveids, USB-C ports, augsta attēla kvalitāte un ergonomiskās īpašības padara Philips 279C9 monitoru par ideālu risinājumu jebkuram lietotājam ar augstām prasībām pret stilu. Pateicoties 4K izšķirtspējai, displejs ir ideāli piemērots arī profesionāļiem, kuriem ir augstas prasības pret detaļām un precizitāti.

    Reklāma

    Dizainam ir nozīme

    Philips 279C9 monitoram ir bezmalu rāmja dizains, iegūstot ekspansīvu attēlu un vienlaikus nodrošinot nemanāmus vairāku monitoru iestatījumus. Turklāt tā melnā teksturētā apdare padara šo monitoru par ideālu darba risinājumu mūsdienīgam un acis piesaistošam interjeram.

    Lieliskais dizains nav tikai priekšpusē: pateicoties pārsteidzošajai kabeļu pārvaldībai, tas uzvar vienu no lielākajām cīņām, kad runa ir par glītu darba vietu – kabeļu jucekli.

    Visas pieslēgvietas un funkcijas veicina vislabāko produktivitāti

    Mūsdienās visi ir pieraduši strādāt ar vairākām savienotām ierīcēm, kas nozīmē, ka pieslēgvieta ir viena no galvenajām vietām, par kuru nedrīkst aizmirst. Philips 279C9 ietver USB Type-C savienotāju, kas lietotājiem ļauj pārsūtīt datus ar ļoti lielu ātrumu un vienlaikus uzlādēt klēpjdatoru (līdz 65W). Monitoram ir arī viena DisplayPort, divas HDMI un četras USB 3.2 pieslēgvietas.

    Šim modelim izvēlētais IPS panelis nodrošina īpaši platu 178/178 grādu skata leņķi, nodrošinot skaidru un spilgtu attēlu gandrīz no jebkura leņķa. Turklāt IPS displejs nodrošina izcili izteiksmīgus attēlus ar spilgtām krāsām, padarot tos ideālus ne tikai fotoattēlu apskatei un apstrādei, filmu un tīmekļa pārlūkošanai, bet arī profesionālām lietojumprogrammām, kurām nepārtraukti nepieciešama krāsu precizitāte. Turklāt ar savu UltraClear 4K UHD (3840 x 2160) izšķirtspēju, 1,07 miljardiem krāsu un VESA sertificēto DisplayHDR 400 atbalstu, šis monitors reproducē visas detaļas. Lieliska un pilnīgāka krāsu palete bagātinās un padarīs katru attēlu saistošāku, ar dziļākiem un niansētākiem melnajiem toņiem un maksimālo spilgtumu līdz 400 nitiem.

    Philips 279C9 atbalsta arī AMD FreeSync tehnoloģiju, lai bez pūlēm nodrošinātu vienmērīgu spēles gaitu bez asarošanas un stostīšanās, vienlaikus atbalstot arī SmartImage spēles režīmus attēla uzlabošanai.

    Rūpes par lietotāju labsajūtu

    Strādājot, ir trīs galvenie aspekti, par kuriem mums vienmēr vajadzētu rūpēties: saglabāt pareizu stāju, samazināt acu nogurumu un nedaudz atpūsties. Philips 279C9 padara darba laiku pēc iespējas ērtāku, sākot no pašiem pamatiem: SmartErgoBase ir unikāla noliecama un pagriežama šarnīru sistēma ar regulējamu augstumu, kas nodrošina maksimālu elastību lietotājam un sniedz ergonomiska displeja komfortu, ļaujot ērti novietot displeju, kā tas nepieciešams.

    Lai atvieglotu ilgas darba dienas fizisko slodzi, displejam ir arī LowBlue režīms, kas nodrošina acīm ērtu kvalitāti un tehnoloģiju bez mirgošanas, lai mazinātu acu nogurumu.

    Philips 279C9 monitors ir jau pieejams tirgū par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu € 529.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma