Web Analytics
More
    Reklāma

    “Volkswagen” Drēzdenes rūpnīcas viesi varēs iesaistīties “e-Golf” būvēšanā

    Jaunākie raksti

    “Volkswagen” caurspīdīgās rūpnīcas (Transparent Factory) viesiem Drēzdenē būs iespēja piekļūt pavisam tuvu “e-Golf” ražošanas procesam. Līdz ar jauno “Mach-Mit” (pievienojies) programmu, ekskursanti kādu brīdi varēs pavadīt blakus mašīnai uz ražošanas līnijas. “Volkswagen” darbinieku uzraudzībā rūpnīcas viesi pat varēs palīdzēt auto salikšanas procesā, piedaloties kopumā līdz pat piecām stacijām – piemēram, pieliekot “e-Golf” logo.

    Tāpat klāt varēs atrasties brīdī, kad auto šasija un ritošā daļa tiek savienota ar virsbūvi, aizmugurējo lukturu un durvju uzstādīšanas procesā, kā arī radiatora un radiatora restes uzstādīšanas laikā. Plānots, ka tāda pati iespēja no nākamā gada tiks piedāvāta arī “ID.3” elektromobilim, kuru arī ražos Drēzdenē.

    Reklāma

    “Volkswagen” pārdošanas vadītājs Arnds Maiers-Klāsens saka, ka šī pieeja ir veids, kā “Volkswagen” demonstrē elektromobilitāti. “e-Golf ir Vācijā vispārdotākais elektroauto 2020.gadā un šādi mēs klientiem un viesiem nodemonstrējam, ko “Volkswagen” nozīmē rītdienas mobilitāte.”

    Visa ekskursija kopumā ir aptuveni divarpus stundas gara un tā pieejama darba dienās. Ekskursiju gan laikus jārezervē internetā (www.glaesernemanufaktur.de), taču šis nebūs lētākais prieks, apmeklējot Drēzdeni – “Mach-Mit” ekskursija izmaksās 215 eiro. Šobrīd vienā grupā drīkst būt ne vairāk kā četri cilvēki un jāievēro visi epidemioloģiskās drošības noteikumi, tostarp, sejas masku valkāšana.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    3 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Ineta
    22.06.2020 15:53

    Padsmit gadus atpakaļ tajā rūpnīca skrūvēja kopā VW eksluzīvos auto(uz parketa grīdām perfekti tīrā telpā ražošanas līnija novietota), bet re kā tagad e-Golfus :) Golfu faniem(un VW) interesanta apskates vieta visā visumā – var pat veselu vasaras ceļojumu uztaisīt pa VW rūpnīcam Vācijā – Emdene, Volfsburga, Drēzdene…

    Krotow
    22.06.2020 17:22
    Reply to  Ineta

    Par to ražošanas defektus varēs norakstīt uz viesu kļūdām.

    Agris
    22.06.2020 21:32
    Reply to  Krotow

    Tieši to pašu gribēju rakstīt – tagad tiesā par elektrogeitu stāsies priekšā rūpnīcas apmeklētāji :D

    Reklāma