Web Analytics
More
    Reklāma

    Dropbox uzsāk piedāvāt paroļu pārvaldītāju Passwords

    Jaunākie raksti

    Dropbox beidzot izvietojuši Play Store pieejamu Dropbox Passwords paroļu pārvaldīšanas lietotni. Šobrīd gan Dropbox Passwords vēl arvien ir beta izmēģinājumu stadijā, bet tās izmēģināšanai vari vismaz oficiāli pieteikties.

    Protams, daudzi citi arī piedāvā mākoņdatu glabātuves – Google Drive, Microsoft OneDrive, Apple iCloud, Keepass un neskaitāmi citi zināmi vārdi ir šajā biznesā. Dropbox Passwords piedāvās ne tikai paroļu uzglabāšanu un automātisku aizpildi, tas piedāvās arī jaunu, drošu paroļu ieteikšanu un esošo paroļu pārbaudi pret zināmām datu noplūdēm.

    Reklāma

    Dropbox Passwords izmanto tehnoloģijas, ko Dropbox ieguva pēc Valt iegādes pagājušajā gadā. Vienlaikus Dropbox uzsver, ka atrasta iespēja izvairīties no galvenās paroles, bet saglabāta droša paroļu uzkrāšana, end-to-end šifrēšana un paroļu aizpildīšana vietnēs un lietotnēs.

    Pie Dropbox Passwords sākumā tiks Dropbox Plus abonētāji, šobrīd pieejama lietotnes Android un iOS versija, bet Dropbox sola, ka drīzumā arī Mac un Windows datoriem būs sava Dropbox Passwords versija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma