Web Analytics
More
    Reklāma

    Google jaunais rīks palielinās kadru nomaiņas ātrumu Android spēlēs

    Jaunākie raksti

    Spēles viedtālruņos ir kļuvušas par milzīgu iespēju nopelnīt – tiek pārdoti jauni, jaudīgi viedtālruņi, spēļu veidotāji piedāvā arvien krāšņākas un prasīgākas spēles. Tāpat arī sāk iekustēties viedtālruņu spēļu aksesuāru tirgus.

    Google tikko izziņojusi Android Performance Tuner rīku, kas ļauj spēļu veidotājiem izmērīt un optimizēt spēles darbību, lai tā labi darbotos neskaitāmos Android viedtālruņu modeļos. Rīks mērīs spēles darbību, parādīs kadru nomaiņu sekundē, lai spēles veidotāji varētu pielāgot vizuālos iestatījumus.

    Reklāma

    Ar jauno Google rīku spēļu veidotājiem nenāksies veidot pašiem vai iegādāties citu izstrādātus rīkus spēļu darbības mērījumu veikšanai. Google rīks par izcels vietas spēles darbībā, kas būtu jāoptimizē, lai spēle darbotos ātrāk. Tādējādi pastāvēs iespēja izveidot spēli, kurai pēkšņi nesāk kritiski krist kadru nomaiņas ātrums.

    Cerams, ka spēļu veidotāji ņems šo rīku talkā, lai radītu Android spēles, kas vienlīdz labi darbojas flagmaņos un arī vidējās klases viedtālruņos.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma