Web Analytics
More
    Reklāma

    Gaidāms straujš valkājamo ierīču pārdošanas pieauguma kritums

    Jaunākie raksti

    Dažādi ap roku liekamie viedpalīgi iegūst arvien lielāku popularitāti, taču 2020. gads strauji samazinājis prognozēto pārdošanas apjoma pieaugumu no 17% vien uz nieka 5%, tomēr joprojām sagaidāms kāpums.

    2020. gadā plānots pārdot 254 miljonus valkājamo viedierīču, un kopumā prognozes kritums saistīts vienkārši ar to, ka daudziem cilvēkiem nav iespējams doties uz trenažieru zālēm, kā arī nav iespējams ar fiziskajām aktivitātēm nodarboties ārpus telpām. Kaut arī dažādi ierobežojumi samazinās, cilvēkiem tāpat ir mazāka motivācija iegādāties šīs ierīces. Ļoti svarīgs faktors ir finansiālā nedrošība un samazinātie ienākumi šajā laikā.

    Reklāma

    Industriju savā ziņā joprojām palīdz kustināt tehnoloģiskā attīstība, jo parādoties iespējām veikt elektrokardiogrammu, dažādas skābekļa analīzes, aritmijas noteikšanu, palielinās šī funkcionālā vērtība. Viedpulksteņi arvien vairāk tuvojas reālam medicīniskam pielietojumam, kuri varētu palīdzēt pietiekami ātri pamanīt dažādas saslimšanas. Viens no piemēriem ir testi ar iespēju noteikt COVID-19 saslimšanu. Konkurencē starp visiem spēlētājiem dominē Apple Watch ar 29,3% tirgus daļu.

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Kaspars Bīlands
    05.06.2020 14:27

    Jā, par šo vienmēr esmu brīnījies. Kādēļ pirkt, nosacīti, eltronisku mēslu par 500e, kuram aktuāli būs +/- 2 gadi. Pēc tam jāpērk jaunu. Nu nah…
    Atbalstu tikai klasiku, piemēram Frederique Constant, būs man uz mūžu.
    Lai gan arī viņi izlaida savietojumu ar tel. versiju jau pirms pāris gadiem, sekojot tendencēm.

    Jānis
    05.06.2020 14:41

    Baigi gribēji noflexot, ka tev ir pulkstenis pa pāris tūkstošiem? Wow, apsveicu tevi ar to.
    Jā un protams elektroniskie mēsli tak tikai to vien dara kā rāda laiku. Vairāk jau nekāda jēga no tiem nav taču.

    06.06.2020 00:33

    Ha ha! Vispār man uz mūžu ir arī 1977.gadā uzdāvinātais padomju Zarja un nemaksāja pat tuvu Frederikam. Kas nu kuram ir paredzēts viņa mūžam. :)

    Kaspars Bīlands
    05.06.2020 14:30

    Henrij, otro rindkopu izlasīju, saprotu visu. Jo ir risinājumi arī ar vienkāršām siksniņām, kas nodod tālāk telefonam info.

    trel
    05.06.2020 14:51

    Tajā siksniņā var redzēt visu nepieciešamo info un koriģēt kaut ko?
    Vai siksniņas ir savietojamas ar bluetooth austiņām, ir LTE, 8GB mūzikai?
    Kā var uz siksniņas pārslēgt režīmus un visu ko citu?
    Bet būsim reāli – rakstā minētais arguments, ka pērk mazāk, jo trenažieri nav pieejami un COVID kā tāds – nu neatbilst patiesībai. Cik % no viedpulksteņu lietotājiem aktīvi nodarbojas ar sportu? Nu cmon. Lielai daļai tas ir aksesuārs/gadžets.
     

    Reklāma