Web Analytics
More
    Reklāma

    Tesla samazinājusi savu elektroauto cenas ASV un Ķīnas tirgos

    Jaunākie raksti

    Kopš Teslas automašīnu iznākšanas, īpaši jau pēc Model 3 parādīšanās, elektroauto cenas ir pietiekami bieži mainījušās, ko nevar novērot parasto autoražotāju piedāvājumā. Taču pēc paziņojuma, ka tiks paaugstināta autopilota cena, pašu auto cena samazinājusies no 2 līdz 5 tūkstošiem USD.

    Tesla Model 3 lētākā modeļa cena samazināta par 2000 USD, no 39 990 uz 37 990 USD. Model S un Model X cenas, savukārt, nokritušās par veseliem 5000 USD, no 79 990 uz 74 990 USD, un lielākās Teslas cena sāksies no 94 990 USD. Tiek apgalvots, ka šis solis saistīts ar samazinātajiem pārdošanas apjomiem COVID-19 krīzes dēļ, tāpēc lai stimulētu auto pircējus, ir veiktas maciņam patīkamas izmaiņas.

    Tāpat cena samazināta Ķīnas tirgū esošajiem Model S un Model X elektroauto, toties pats jaunākais Model Y nav saņēmis cenu samazinājumu nevienā tirgū. Tesla nedaudz uzlabojusi savu iepirkšanās sadaļu mājaslapā, jo pirms tam ne vienmēr bija saprotama aktuālā auto vērtība, tāpēc ka ļoti tika izcelti finansiāli ieguvumi. Taču tagad ļoti skaidri izdalīta sekcija “Purchase Price”, neradot papildus jautājumus.

    Avots: Electrek
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma