Web Analytics
More
    Reklāma

    Beidzot savā Spotify bibliotēkā varēsi glabāt neierobežotu skaitu dziesmu

    Jaunākie raksti

    Spotify nācis klajā ar visai iepriecinošiem un ilgi gaidītiem jaunumiem saviem lietotājiem. Mūzikas straumēšanas serviss beidzot noņēmis ierobežojumus personīgās dziesmu kolekcijas izveidei. Ja agrāk atļautais ierakstu limits, ko lietotājs varēja glabāt savā Spotify mūzikas bibliotēkā bija 10 000 vienumu, tad šobrīd ikviens savu iemīļotāko dziesmu kolekciju var veidot neierobežotos apmēros.

    Kamēr Spotify atrodas vairāk nekā 50 miljoni dziesmu ierakstu, kas pieejami straumēšanai jebkurā laikā, līdz šim lietotāji savai dziesmu bibliotēkai varēja pievienot vien 10 000 no tiem. Ne visus šāds limits bija apmierinājis, tāpēc vairums lietotāju gadiem ilgi bija pieprasījuši, lai Spotify noņemtu ierobežojumus. Taču uzņēmums iepriekš bija izrādījis stingru pretestību šai idejai, apgalvojot, ka 10 000 dziesmu lielu bibliotēku izveido mazāk nekā 1% lietotāju.

    Reklāma

    Būtiski, ka izmaiņas attiecas tikai uz iespēju saglabāt dziesmas savā Spotify bibliotēkā. Atsevišķu atskaņošanas sarakstu skaits joprojām ir ierobežots līdz 10 000 vienumiem, un lietotāji joprojām var lejupielādēt ne vairāk kā 10 000 ierakstu mūzikas baudīšanai bezsaistē.

    Spotify norādījis, ka var paiet nedaudz laika līdz visu lietotāju kontos parādīsies šīs izmaiņas.

    AvotsVerge
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma