Web Analytics
More
    Reklāma

    Printful septītā ražotne būs Kanādā

    Jaunākie raksti

    Šogad darbu uzsāks Printful ražošanas un piegādes centrs Kanādas pilsētā Misisogā, Toronto apkaimē. Gandrīz 3000 m2 platībā tuvāko 3 gadu laikā strādās 50 cilvēku komanda, nodrošinot apdrukas un izšūšanas pakalpojumus.

    Ražotnes izveidē sākotnēji tiks investēti 1,8 miljoni eiro. Šī ir pirmā Printful ražotne Kanādā un septītā pasaulē. Tā strādās līdztekus ražotnēm ASV, Meksikā, Spānijā un Latvijā.

    Reklāma

    “Printful jau ir liela klientu bāze Kanādā, tāpēc ražošanas un piegādes centra izveide ir loģisks solis, lai stiprinātu pozīcijas šajā tirgū. Mēs redzam potenciālu Kanādā kļūt par vienu no nozares līderiem”, stāsta Printful izpilddirektors un līdzdibinātājs Dāvis Siksāns.

    Kanāda ir otrs lielākais Printful tirgus aiz ASV, tāpēc ražošanas un piegādes centra izveidei ir būtiska nozīme, lai vēl labāk apkalpotu klientus, samazinot piegādes laiku. Kanādas centra izveidē Printful cieši sadarbojas ar Kanādas Investīciju piesaistes aģentūru (Invest in Canada), biznesa konsultantiem no Toronto Global un Latvijas vēstniecību Kanādā.

    “Misisogā ir viens no viskvalificētākajiem un daudzveidīgākajiem darbaspēkiem pasaulē, un pilsēta ir daudzu uzņēmumu mājvieta. Printful ražotnes izveide ir apliecinājums Misisogas pilsētas pievilcībai starptautiskiem uzņēmumiem”, sacīja Misisogas mērs Bonijs Krombijs (Bonnie Crombie).

    Printful ir drukas, šūšanas un piegādes ārpakalpojumu uzņēmums, kas sniedz interneta veikalu īpašniekiem iespēju piedāvāt pircējiem vairāk nekā 230 dažādu produktu, pašiem neieguldot ražošanas iekārtās. Printful starptautiskā komanda Latvijā, ASV, Kanādā, Spānijā un Meksikā parūpējas par visiem ar apdruku, produktu uzglabāšanu un piegādi saistītajiem jautājumiem, ļaujot klientiem veltīt laiku biznesa interesantākajai daļai – mārketingam un dizainu izstrādei. Šobrīd apdrukāti vairāk nekā 18 miljoni produktu. Printful centrālajā birojā un ražotnē Rīgā strādā vairāk nekā 350 cilvēku. Visā pasaulē Printful šobrīd strādā vairāk nekā 800 darbinieku.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma