Web Analytics
More
    Reklāma

    Viedais gredzens – mūsdienīga rotaslieta sievietēm, kas liks nobālēt pat dimantiem

    Jaunākie raksti

    Gredzens ir viens no sieviešu iemīļotākajiem aksesuāriem un šobrīd kalpo ne tikai kā skaista greznumlieta, bet sniedz pāris viedpalīgam cienīgas funkcijas. Lai arī viedajā gredzenā ir salīdzinoši mazāk tehnoloģisko brīnumu nekā, piemēram, gudrajā aprocē, ir taču patīkami, ka rotaslieta spēj sniegt ko mazliet vairāk kā tikai aksesuāra funkcijas. Viedo gredzenu tirgus šobrīd mainās ļoti strauji, piedāvājot arī tieši sievietēm piemērota tipa rotas ar patiesi gudru funkciju klāstu.

    Motiv Ring – labs palīgs treniņos

    Motiv Ring viedais gredzens lieliski piemērots tām sievietēm, kurām patīk atrasties kustībā un starp saviem hobijiem noteikti ierindo sportiskas aktivitātes, tostarp peldēšanu, jo mazais viedpalīgs ir arī ūdensnecaurlaidīgs. Brīdī, kad izveidots savienojums ar viedtālruni un Motiv mobilo lietotni, gredzens sniegs visas pieejamās funkcijas – kontrolēs sirdsdarbības ātrumu, informēs par sadedzināto kaloriju skaitu, pieveikto distances attālumu, kā arī miega kvalitāti. Sirdsmieram un drošības sajūtai tas aprīkots ar divpakāpju verifikācijas funkciju. Arī par Motiv Ring izmēriem nebūtu jāsatraucas – ražotāji parūpējušies, lai tas derētu kā uzliets arī sievietes pirkstā. Pie ražotāja tas šobrīd iegādājams par aptuveni 185 eiro.

    Reklāma

    Oura Ring – saldākam miegam

    Nenoliedzami, arī Oura Ring viedpalīgs mēra gan sirds ritmu un būs tavs sabiedrotais gan dienas, gan nakts laikā. Tomēr tas no citiem izceļas ar salīdzinoši plašu miega kvalitātes mērījumu klāstu. Visas nakts garumā tas regulāri izmērīs gan pulsu un ķermeņa temperatūru, gan analizēs kustības. Būtiski, ka ar vienu pilnu uzlādi gredzens savas funkcijas nepagurstoši pildīs veselu nedēļu. Oura Ring pieejams dažādās krāsās un stilos, tāpēc noteikti iespējams atrast savai gaumei piemērotāko variantu, arī, protams, sievišķīgāku. Gredzena cena svārstās atkarībā no piedāvātā dizaina, un, pērkot pie ražotāja, šobrīd tas izmaksā sākot no 270 eiro.

    BodiMetrics CIRCUL Sleep & Fitness Ring – vienkārša dizaina piekritējām

    Vienkārša dizaina piekritējām varētu iet pie sirds BodiMetrics CIRCUL viedais gredzens. Tas pieejams 15 dažādos izmēros, tāpēc derēs gan platāku, gan šaurāku pirkstu īpašniecēm. Ar šīs ierīces palīdzību iespējams izsekot miega kvalitātei, iegūstot informāciju par visiem četriem miega cikliem. Visu diennakti ierīce mērīs gan sirdsdarbības ātrumu, gan arī sekos līdzi skābekļa līmenim asinīs laikā, kas īpaši noderēs, kad veiksi sporta aktivitātes. Šī viedā gredzena cena pie ražotāja šobrīd sasniedz 270 eiro.

    Leagway R3 Smart Ring – budžeta klases viedpalīgs

    Ja cenas ziņā vēlies kādu mazliet piezemētākas markas gudro palīgu, kas joprojām veic galvenās funkcijas, tad viens no variantiem ir Leagway R3 viedais gredzens. Ierīce aprīkota ar NFC lasītāju, kas ļauj veikt maksājumus un saglabāt datus, izmantojot īpašu aplikāciju. Tomēr būtiski, ka šis viedais gredzens darbojas tikai kopā ar Android un Windows ierīcēm. Šobrīd Amazon to var iegādāties par nieka 25 eiro.Varbūt jau lieto kādu no šādiem viedajiem gredzeniem un vari padalīties ar savu pieredzi par to? Kas darbojas un kas nē? Vai pirktu sev vēl šādu ierīci, un, ja pirktu, tad kādu tieši modeli un kāpēc?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Osvalds
    19.05.2020 12:58

    Palūdza lai paskatos. Varēju atbildēt ka opcijās par piegādi ir “This item does not ship to Latvia.”

    Krotow
    19.05.2020 13:15
    Reply to  Osvalds

    Ir taču firmas kas ved pasūtīto no Eiropas un ASV.

    digitalk
    19.05.2020 14:28
    Reply to  Krotow

    kuras ved no ASV?

    Krotow
    19.05.2020 15:13
    Reply to  digitalk

    Kaut vai EshopWedrop. Piegādes cena uz šejieni ir Ok, salīdzinot ar cipariem, ko parasti prasa Ebay ASV pārdevēji. Zem linka vari atrast arī piegādes cenas kalkulatoru.
    https://www.eshopwedrop.lv/buj/kada-ir-precu-piegades-cena-no-asv

    Ar viņiem vedu UK pasūtītos pirkumus no pārdevējiem, kuri uz šejieni nesūta. Līdz šim problēmu nav bijis.

    KKTK
    19.05.2020 16:24

    Kvalitatīvam miegam, gan vajag citu sabiedroto ;)

    Reklāma