Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iegādājas papildinātās realitātes kompāniju NextVR

    Jaunākie raksti

    Apple beidzot iegādājusies un pārņēmusi vienu no populārākajām papildinātās realitātes kompānijām pasaulē – NextVR. Darījuma summa tiek lēsta 100 miljonu dolāru vērtībā, kas tehnoloģiju tirgū liekas pat salīdzinoši maza summa.

    NextVR ir viens no jomas smagsvariem, ļaujot skatītājiem caur speciālajām brillēm un ierīcēm vērot dažādus sporta pasākumus no malas, laiski sēžot dīvānā. Būt reizē laukumā ar futbola un basketbola zvaigznēm, jo uzņēmumam ir sadarbības līgumi ar NBA, Wimbledon, FoxSports, WWE un citiem. Tātad plašs spektrs tieši ar sporta notikumiem, kā arī kultūras pasākumiem.

    Reklāma

    Par darījumu tika ziņots jau aprīlī, taču nu ir noticis gan oficiālais pirkums, gan pārņemšana, jo NextVR mājaslapa vairs nedarbojas. Šīs solis no Apple puses liecina par to, ka kompānija strādā pie saviem papildinātās realitātes risinājumiem. Tiek baumots, ka tās varētu būt šīs speciālas brilles ar 8K izšķirtspēju, kā arī smart glass risinājums, uz kura tiktu atspoguļota dažāda veida informācija. NextVR piedāvātais saturs noteikti var papildināt AppleTV+ pakalpojumu ar sporta saturu.

    https://www.youtube.com/watch?v=LB3zpKrr_JE&feature=emb_title

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma