Web Analytics
More
    Reklāma

    Vairāk nekā puse aptaujāto Tesla darbinieku nav apmierināti ar Īlona tvītiem

    Jaunākie raksti

    Tie, kuri ikdienā seko līdzi Īlona Maska Twitter aktivitātēm, noteikti būs pamanījuši nesenos ierakstus par to, ka gan Teslas akciju cena ir par augstu, gan arī pavisam svaigas ziņas par nesaskaņām ar vietējo pašvaldību, lai atsāktu Teslas rūpnīcas darbību Kalifornijas štatā.

    Maska izteikumi bija izsaukuši apmēram 8% uzņēmuma akciju vērtības kritumu, un darbinieku aptauja pierāda, ka kompānijā strādājošie nav apmierināti ar šādiem izteikumiem un sekām. Tas pavisam vienkārši saistīts ar to, ka darbinieku algas apmērs tehnoloģiju uzņēmumu nozarē daļēji ir saistīts ar uzņēmuma vērtību, un neviens nav ieinteresēts, lai tā kristos. Jau no vēstures ir zināms, cik viens ieraksts Twitter platformā var maksāt, un cik liela nozīme ir sociālajiem tīkliem šādās situācijas.

    Reklāma

    Teslas darbinieku neapmierinātība ir noteikta anonīmi, pateicoties servisam Blind, taču balstoties uz to, ka aptaujāto e-pastu adreses nākušas no kompānijas, ir iespējams iegūt vispārējos datus. Kaut arī aptaujā nav piedalījies ļoti liels skaits respondentu, vien nedaudz vairāk par 50, tad no tiem 53,7% norādījuši, ka nav apmierināti ar Maska izteikumiem Twitter un ka tie ietekmē kompāniju un tās vērtību. Vairāk kā ceturtā daļa – 26,1% – uzskata, ka CEO ir ģēnija tipa, balstoties uz jautājumu par to, kāds ir vadītājs. Protams, tik mazu respondentu skaitu nevajadzētu uzskatīt par ļoti interpretējošu, lai novērtētu reālās darbinieku domas par uzņēmumā notiekošo.

    Avots: Blind
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    11.05.2020 15:37

    Toties akciju vērtība atkopās tik pat strauji un piektdienu noslēdza ar vēl augstāku cenu kā pirms 1. maija.

    rezz
    11.05.2020 19:06

    It’s free speech America! Get over it people, let him tweet! :-D

    Reklāma