Web Analytics
More
    Reklāma

    Īlons Masks sola video konferenču iespēju Teslas automašīnās

    Jaunākie raksti

    Kopš elektroauto Tesla Model 3 izlaišanas pagājuši jau 3 gadi un, tas, viennozīmīgi, ir izmainījis ar elektrību darbināmo auto nozari, bet joprojām autoražotājam atrodas kāds jauns pārsteigums. Šoreiz tas ir saisīts ar salona kameras izmantošanu, lai uzfilmētu sevi, un, iespējams, piedalītos video konferencēs.

    Kā zināms, tad Teslas automašīnas ir aprīkotas ar vairākām kamerām, kuras nodrošina dažādas autonomās braukšanas iespējas, taču arī salonā iekšā ir noslēpusies kamera, kura līdz šim brīdim nav tikusi īsti izmantota. Tā atrodas nedaudz virs atpakaļskata spoguļa, un nākotnē tā patiešām varētu tikt izmantota, lai šoferiem rastos iespēja piedalīties video konferencē. Tāpat ar tās palīdzību plānots ļaut cilvēkiem ierakstīt savu karaokes dziedājumu, kas ir viena no jaunajām automašīnas izklaides sistēmas iespējām.

    Reklāma

    Oriģināli salona kamera ir domāta tam, lai kontrolētu to, kas notiek iekšienē. Tātad papildus drošības elements ar domu fiksēt situāciju salonā, lai nākotnē, kad Tesla piedāvās savus pašbraucošos taksometrus, pasažieriem nerastos vēlme izdemolēt automašīnu. Tāpat ar tās palīdzību būtu iespējams novērtēt šofera nogurumu, lai, izmantojot autopilota iespējas, vadītājs joprojām turpinātu sekot uz ceļa notiekošajam.

    Cik zināms, tad jau iepriekš Īlons Masks ir ieklausījies dažādu Twitter lietotāju ieteikumos, kuri ar laiku tikuši implementēti programmatūrā un piedāvāti auto lietotājiem. Piemēram, skaļuma regulēšana, lai bērni varētu mierīgi gulēt Teslas aizmugurē. Jautājums, cik gan liela ir patiesā vajadzība šai iespējai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma