Web Analytics
More
    Reklāma

    Universālveikals Stockmann uzsāk interneta tirdzniecību

    Jaunākie raksti

    Iesākot krīzes un pandēmijas periodam, tieši Stockmann pārtikas nodaļa bija tā, kura uzsāka ēdiena piegādi, sadarbojoties ar servisu Bolt Food, bet nu ir pieejams internetveikals, kurā var iegādāties zīmolu modes un mājas preces.

    Šie spiedīgi apstākļi ir motivējuši uzņēmumu pēc iespējas ātrāk atvērt tirdzniecību internetā, kas ticis izdarīts aptuveni 3 nedēļu laikā, kā norāda uzņēmuma vadītāja Latvijā Dace Goldmane. Interneta veikala platforma gan ir bāzēta uz Somijas e-veikala bāzes, kas ir galvenā vieta Stockmann zīmolam, tāpēc pats interfeiss būs vienīgi angļu valodā, bet klientu apkalpošana gan būs pieejama latviešu valodā.

    Reklāma

    Preces tiek izsūtītas no noliktavas Somijā, līdz ar to tās varbūt nenonāks pie klienta nākamajā dienā, taču tiek prognozēts 3 līdz 7 dienu piegādes laiks, un šobrīd visi pirkumi tiek bezmaksas piegādāti ar Omniva servisu. Šobrīd veikals gan piedāvā tikai apģērbus un mājas preces, taču līdz gada beigām plānots piedāvāt arī pārtiku, un kosmētiku. Tātad pilnu preču sortimentu, kāds pieejams uz vietas.

    Domāju, ka Stockmann vārds liekus komentārus neprasa, jo tas piedāvā pasaulē zināmo modes zīmolu produkciju no Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Ted Baker London, Levis u.c.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    27.04.2020 09:10

    Jābūt stulbam pirkt un pasūtīt stockman.Skandināvijā ir visdārgākās drēbes…Lai kāds mudaks atkal nesāktu te rakstīt ka tā nav tad pateikšu ka esmu dzīvojis gan anglijā gan somijā gan vācijā gan holandē.Tik dārgas drēbes kā skandināvijā nav nekur..Tādēļ attiecīgi stockman ir tik dārgs veikals.Tās somas ko sieviete pērk stockman pa 350 eiro ar visām atlaidēm anglijā.vācijā var nopirkt pa 100-140 eiro

    digitalk
    27.04.2020 09:36
    Reply to  aldis ozols

    LV nav veikala ar Anglijas/Vācijas precēm par Anglijas/Vācijas atlaižu cenām. tā ka, mudak, piever žaunu.

    27.04.2020 10:59
    Reply to  digitalk

    idiņ.Anglija un Vācijā cenas ir divreiz zemākas bez visām atlaidēm kā latvijā ar visām 60 procentu atalidēm

    Kursors.lv
    27.04.2020 11:06
    Reply to  aldis ozols

    Stop, beidz lamāties. Te nav Delfu komentāru miskaste.

    digitalk
    27.04.2020 11:11
    Reply to  aldis ozols

    tieši tā, Latvijā tādu cenu nav. tāpēc stenēt par bezgala dārgo Stokmani ir bezjēga, jo citi vietējie veikali atšķiras tikai nedaudz. ja gribi nopirkt pa lēto ārzemēs, tad pieskaiti arī brauciena izmaksas. un tad izrādās, ka drēbes ir jāsapērk gadu uz priekšu un vismaz 3-4 cilvēkiem, lai vispār no tāda šopinga brauciena būtu jēga.
    ps. cita lieta, ka tur ir daudz lielāka izvēle.

    Krotow
    27.04.2020 14:29
    Reply to  digitalk

    Tāpēc jau drēbes pirkt TUR reāli atmaksājas tikai tiem, kuri tur brauc citu iemeslu dēļ. Citādi brauciena izmaksas noēd jēgu no turienes cenas/atlaidēm. Un pirkt drēbes internetā var tikai personas ar standarta augumu (un vēlams zem 180 cm). Pārējie riskē tikt pie kaut kā par mazu/šauru/platu.

    ahaha
    28.04.2020 09:47
    Reply to  aldis ozols

    Jābūt stulbam, lai benžu pirktu Latvijā – ASV tā ir lētāka. Amērikā viņi to pat mēra galonos, nevis knapinās ar litriem. Varbūt ir vēl kāds ekonomists, kas gribētu uzstāties mūsu mazajā kongresā par cenu veidošanos?

    Reklāma