Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony flagmanis XH95 LED TV tagad pieejams visā Eiropā

    Jaunākie raksti

    Sony XH95 4K HDR Full Array LED televizori tagad pieejami visā Eiropā piecos ekrānu izmēros, lai labi iederētos jebkurā telpā. Jaunie televizori ietver labākās Sony tehnoloģijas, ar kurām maksimāli pilnvērtīgi iespējams atainot satura radītāju ieceres.

    Ar Sony attēla procesoru X1, kas šobrīd ir labākais savā klasē, tiek panākta pilnīga, skaidra un precīza attēla kvalitāte ar ļoti reālistisku klātbūtnes sajūtu. Augstas kvalitātes skaņa arī ir šīs skatīšanās pieredzes viens no galvenajiem elementiem, jaunie modeļi ir aprīkoti ar “skanošo ekrānu” jeb Sound-from-Picture Reality tehnoloģiju,  kas  skatītājos rada sajūtu, it kā skaņa nāktu tieši no bildes.

    Reklāma

    Jaunie TV turpinās īstenot satura radītāju ieceres, izmantojot Netflix kalibrēto režīmu (Calibrated Mode), piedāvājot studijas kvalitātes Netflix saturu, kā arī IMAX Enhanced™ iespējas, kas mājās ienesīs iekļaujošu skatīšanās pieredzi.

    XH95 aprīkoti arī ar jauno videi pielāgošanās tehnoloģiju (Ambient Optimization), kas optimizē attēla un skaņas kvalitāti jebkurā telpā. Tā automātiski pielāgos attēla spilgtumu telpas apgaismojumam, palielinot spilgtumu gaišās telpās un samazinot tumšās telpās. Tā arī atrod objektus telpā, piemēram, aizkarus un mēbeles, kas var absorbēt vai atbalsot skaņu, un precīzi pieskaņojas akustikai.

    Papildus šai skaņas un attēla pielāgošanās tehnoloģijai jaunajiem Sony televizoriem ir jauna ieskaujošo malu dizaina koncepcija (Immersive Edge). Ekrāna malā tagad atrodas gluži diskrēts statīvs. Minimālistiskais statīvs ir tik tikko manāms.

    XH95 (85 ”, 75”, 65 ”, 55” un 49 ”modeļi) būtiskākie elementi:

    • Aprīkots ar attēla procesoru X1™ Ultimate un nodrošina izcilu 4K HDR skatīšanos ar šādām tehnoloģijām: uz objektu vērsta superizšķirtspēja, uz objektu vērsts HDR remāsterings, superbitu kartēšana™ 4K HDR un duālā datu bāzes apstrāde
    • Pilna spektra vietējās ēnošanas fona gaismojums ar X-tended Dynamic Range™ PRO tehnoloģiju, kas nodrošina sešreiz spēcīgāku kontrastu salīdzinājumā ar parastiem LED televizoriem
    • X-Wide Angle tehnoloģija, kas nodrošina spilgtas reālistiskas krāsas no jebkura skatu leņķa, ar spēcīgākām krāsām un spilgtumu, nekā citi tradicionālie LED televizori. Baudiet attēlu ar neticamu krāsu diapazonu un attēla dziļumu no jebkuras vietas telpā. Lai piedāvātu vēl plašākas izvēles iespējas, XH95 4K Full Array LED televizors būs aprīkots ar X-Wide Angle, sākot no 55” modeļa
    • Uzlabota multi-audiālā apskaņošana, “skanošā ekrāna” koncepts ar divkanālu skaņas sistēmu ar  galvenā skaļruņa un neredzamā mazā skaļruņa atsevišķu pārvaldību, kā arī X-Balanced skaļrunis, jauns skaļruņu bloks, kas nodrošina izcili skaidru skaņu, neraugoties uz plāno uzbūvi (divkanālu sistēma, X-Balanced skaļrunis pieejams tikai 55”, 65” un 75” modeļiem; multi-audiālā apskaņošana – 55” un lielākiem modeļiem)
    • Ideāli gluds virsmas dizains, plāns, bez redzama ietvara (tikai 55”, 65” un 75” modeļiem)
    • Jaunā tehnoloģija, kas pielāgo skatīšanos vides apstākļiem, nodrošina optimālu attēlu un skaņu jebkurā telpā, kurā atrodas skatītājs. Tā automātiski pielāgo attēla spilgtumu apkārtējam apgaismojumam,
    • Dolby Vision un Dolby Atmos saderība
    • Brīvroku pārvaldības iespējas (pieejamas, sākot no 55” modeļiem)
    • Vienkārša savienojamība ar plašu ierīču klāstu, aprīkotām ar Apple AirPlay 2, HomeKit, un viedajiem skaļruņiem, kā arī ar Amazon Alexa iespējotām ierīcēm un viedajiem skaļruņiem
    • Ātra piekļuve saturam un pakalpojumiem ar Android™ 9 Pie

    49”, 55”, 85” XH95 TV modeļi Latvijā pieejami no marta, 65” un 75” modeļi būs klāt jau pavisam drīz – maijā. Cena atkarībā no izmēra svārstās no 1400 eiro līdz 4500 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Edgars
    22.04.2020 17:52

    LCD televizors par OLED cenu?

    Television
    22.04.2020 21:12

    CRT ( kineskopa) televizorus tāpat skaņas ziņā un attēla kvalitātē nepārspēs. Protams daudzus CRT šis mierīgi pārspēs it visā, bet Sony Trinitron xbr tipa kam ir 42″ ekrāna diognāle, Šadiem led un visiem pārējiem plakana gala tv nebūs iespējams pārspēt. Loewe planus, pat labaks par trinitron, tas vien liecina to ka jaunie televizori ir švakāki. Tas ka CRT ir smagi, biezi, un kā daudzi saka aizņem daudz vietu, tas nenozīmē ka viņš ir hlams. Tieši otrādāk tādā telvevizorā var ielikt lielākus skaļruņus, un pat normālu zemfrevences skaļruni, kurš basu rada īstu, nevis samākslotu, kā to dara lcd plakanie sabūferi.Tās ir manas domas un es uzskatu ka daži CRT televizori noteikti ir labāki par šo un daudziem citiem plānajiem tv.

    m&m
    23.04.2020 07:25

    Un Androids šim arī paliek nelietojams pēc 2 gadiem? Nopirku 8x sēriju, sākumā ideāli… pēc tam bremze un mūžīgie restarti pie ieslēgšanas… pajautāju veikalā ko darīt, atbilde bija ka tā vienkārši notiek, var nopirkt ārejo Android kasti un būs atrāks…

    Kursors.lv
    23.04.2020 07:37
    Reply to  m&m

    Jā, es arī uzskatu, ka pirkt Android darbinātu televizoru nav tā labākā doma.

    Guntars K
    24.04.2020 11:53

    Kristap, pilnīgi apbsurds komentārs, kurš nāk no ābola fanāta, tātad arī nekorekts konkrētaja vietā.
    Es uzskatu, ka šodien TV bez Android ir zemē izsviesta nauda, jo neviens normāls cilvēks televīziju neskatās, ja ir caur Android pieejams viss, ko vēlas un bez reklamām.
    Bet veikals ir pēdēja vieta, kur meklēt atbildi un vēl vairāk – ieklausīties pārdevēju mārketinga, kur paši pirmo reizi vakar ieraudzījuši TV lielaku par 22″. Kada jēga no pārdevēja, ja viņš pat ražotaja bukletu nav izlasījis? Un tagad kaut ko komentes par frīziem.

    Kursors.lv
    24.04.2020 12:01
    Reply to  Guntars K

    Nē, pilnīgi normāls komentārs no cilvēka, kas ir redzējis televizorus, kam saskarne bremzē (!!!), kuru operētājsistēma jau pēc dažiem gadiem kopš nopirkšanas vairs netiek atjaunota. Es visā nopietnībā uzskatu, ka Android neder kā televizora operētājsistēma, jo Google gluži vienkārši šo jomu neuztver pietiekami nopietni. Līdzīgi kā viedpulksteņus, kur tā ir pabērna lomā. Es saprotu tavu komentāru un piekrītu, ka Android TV var izmantot kā pie TV pieslēdzamā atsevišķā ierīcē. Tādējādi tu iegūsti labu TV, kas darbosies 5, 10 un vēl vairāk gadus un Android labumus ierīcē, kuru varēsi pēc dažiem gadiem izmest miskastē un nopirkt jaunu.

    24.04.2020 12:49

    @Kristaps ar komentāra otro daļu viss kārtībā, bet nevajag Sony (un citu TV ražotāju) problēmas uzrādīt kā Googles.

    Kursors.lv
    24.04.2020 13:00
    Reply to  digitalk

    Un kā vēl vajag. Google primāri ir atbildīga par Android un savu stratēģiju vai tās neesamību konkrētās platformās.

    Krotow
    24.04.2020 13:26
    Reply to  digitalk

    Rudajai lapsai šoreiz īsti nav taisnība. Viedtelevizors tiešām ir tāds pat puskroplis kā monitoros iebūvētie datori aka iMac. Jo televizors pēc būtības kalpo redzamās informācijas parādīšanai no dažādiem avotiem (TV radiosignāls, videosignāls (analogais, digitālais)). Ekrāna lielums un specifiskie attēla apstrādes algoritmi nāk jau pēc tam. TV ražotāji pēdējās divās desmitgadēs ar viedumiem bija aizbraukuši pamatīgās auzās. Beigās nonācām pat pie neatslēdzamām reklāmām izvēlnēs dažiem ražotājiem. Tas nav tas, kas jādara televizoram. Manuprāt televizoram ir tikai jārāda attēls ar skaņu un izvēlnēm jābūt ātrām un maksimāli vienkāršām. Viedumus var pieslēgt atsevišķi, mūsdienās tā vairs nav problēma. Vēl jo vairāk ka televizoru parasti nopērk un lieto 10-15-20 gadus, īpaši ja runājam par dārgiem un lieliem televizoriem.

    Reklāma