Web Analytics
More
    Reklāma

    WhatsApp būtiski ierobežo satura pārsūtīšanu cīņai ar viltus ziņām

    Jaunākie raksti

    WhatsApp tikko izziņojis jaunumu, kas palīdzēs ierobežot viltus ziņu pārsūtīšanu – lietotājiem būs iespēja ziņu pārsūtīt vienā reizē tikai vienam lietotājam vai vienai grupai. Iepriekš jau bija samazināta šī iespēja vienu ziņu pārsūtīt 20 reizes.

    WhatsApp tiek uzskatīts par vienu no vismazāk kontrolētajiem viltus ziņu (tai skaitā viltus ziņu par COVID-19) pārsūtīšanas resursiem. Twitter, YouTube un daudzi citi sociālie tīmekļi jau ierobežojuši šādu viltus ziņu izplatību.

    Reklāma

    WhatsApp piedāvā arī vīrusa ziņas tieši no Pasaules Veselības organizācijas – koronavīrusa izplatības laikā, kad precīzas un patiesas informācijas nozīmei ir ļoti liela lomu, Pasaules Veselības organizācija (angliski WHO) izveidojusi speciālu automātisko WhatsApp kontu, kurā iespējams uzzināt visu jaunāko informāciju par vīrusu. Ikvienam savā WhatsApp lietotnē jāpievieno jauns kontakts ar numuru +41 798931892, un pēc tam jāuzraksta vienalga kāda ziņa, lai aktivizētu automātisko atbildēju. Pēc tam būs iespēja izvēlēties dažādus datus un aktualitātes, par kurām tiks ziņots teksta ziņā. To būs iespējams izsaukt ar atbilstošajiem cipariem vai smaidiņiem, padarot šo lietu ļoti interaktīvu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma