Web Analytics
More
    Reklāma

    Bolt uzsāk piegādes pakalpojumu uzņēmumiem Rīgā

    Jaunākie raksti

    Transporta pakalpojumu platforma Bolt šodien iepazīstina uzņēmumus ar Business Delivery pakalpojumu Rīgas pilsētā. Šis pakalpojums palīdz savienot uzņēmumus ar Bolt kurjeriem, lai pieteiktu preču sūtījumus tiešsaistē un par pieņemamām cenām varētu nogādāt tos klientiem tajā pašā dienā vai pat stundā.

    “Ņemot vērā mūsu pieredzi transporta nozarē, plašo kurjeru tīklu un tehnoloģijas, esam uzsākuši nodrošināt biznesa piegādes. Šajā laikā vietējie tirgotāji ir vieni no pirmajiem, kas saskarās ar būtiskām izmaiņām, jo viņi galvenokārt paļaujas uz klientiem, kas veikalu apmeklē uz vietas. Pakalpojums ieviests, lai atbalstītu pārdevējus un palīdzētu cilvēkiem palikt mājās, kā arī šoferi Bolt platformā turpinātu gūt ienākumus,” stāsta Bolt reģionālais vadītājs Latvijā Kārlis Ķezberis.

    Reklāma

    Veikt Bolt biznesa piegādi ir ērti un vienkārši. Pārdevēji var augšuplādēt informāciju par visām nepieciešamajām piegādēm CSV faila formātā, vai tās ievadīt manuāli, aizpildot veidlapu tiešsaistē. Tāpat iespējams izvēlēties, vai pasūtījumus nepieciešams veikt nekavējoties, vai ieplānot to izpildi 48 stundu laikā. Pateicoties lielajam sadarbības partneru lokam, kurjers pēc sūtījuma var ierasties pat dažu minūšu laikā.

    “Šo pakalpojumu var izmantot visa veida uzņēmumi – sākot no restorāniem un lielveikaliem, beidzot ar nelielām tirdzniecības vietām un pat interneta veikaliem, kam saskarās ar neplānotu izaugsmi pieprasījumā. Tas noderēs ikvienam, kam nepieciešams piegādes pakalpojums, lai veiktu “pēdējās jūdzes” piegādes un nodrošinātu vairāku saņēmēju vienlaicīgu apkalpošanu,” piebilst Kārlis Ķezberis.

    Pēc pasūtījumu pievienošanas, kad tiks apstiprināta pasūtījuma piegāde, Bolt nosūtīs kurjeru, lai norādītajā laikā sūtījumu paņemtu. Reāllaika izsekošanas funkcija nodrošinās to, ka gan pārdevējs, gan sūtījuma saņēmējs ir informēts par pasūtījuma piegādes gaitu. Sūtītājs tiks informēts tīmekļa lietotnē, bet klients saņems SMS paziņojumu par piegādes uzsākšanu, paredzamo sūtījuma saņemšanas laiku un kurjera kontaktinformāciju.

    Arī šis Bolt pakalpojums tiks nodrošināts tikai ar bezkontakta piegādi, lai ierobežotu Covid-19 vīrusa izplatību. Sūtītājam būs jānorāda vieta, kur kurjeram saņemt sūtījumu un kur nepieciešams novietot sūtījumu, lai tas nenonāktu tiešā kontaktā ar saņēmēju.

    Uzņēmumi var pietiekties pakalpojumam aizpildot formu tiešsaistē vai rakstot uz e-pastu latvia.delivery@bolt.eu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma