Web Analytics
More
    Reklāma

    Tinder ļaus bez maksas meklēt mīļoto visā pasaulē

    Jaunākie raksti

    Kad liela daļa pasaules ir iesprostota savās mājās bez iespējas doties sabiedrībā, iepazīšanās lietotne Tinder sākot ar nākamo nedēļu piedāvās bez maksas lietot savu Passport servisu, kas nozīmē, ka ikvienam lietotājam būs iespēja digitāli iepazīties ar cilvēkiem no visas pasaules neatkarīgi no esošās vietas.

    Tinder lietotne ir bāzēta uz apkārtnē esošo cilvēku iepazīšanu, vismaz tāda ir bezmaksas iespēja, taču viens no maksas servisiem ir iespēja meklēt “mačus” jebkurā pasaules malā, kas līdz 30. aprīlim būs pieejams par brīvu visiem lietotājiem. Uzņēmuma CEO uzsver, ka šī pakalpojuma pieejamības paplašināšana ļaus pavisam dziļā noslēgtībā un vientulībā esošajiem virtuāli izrauties uz vietām, kur gaisotne ir brīvāka, tādējādi labāk pārdzīvojot šo laiku.

    Reklāma

    Passport iespēja ļauj pašam izvēlēties jebkuru vietu, kur meklēt cilvēkus vai vienkārši iemestu kādu punktu kartē, kustinot pirkstu pa labi un kreisi, izvēloties savu simpātiju. Pirms laika ziņojām, ka lietotnē būs pieejama speciāla drošības poga, ja iecerētais randiņš neievirzās kā cerēts.

    Tātad lai tiktu pie Passport iespējas:

    1. Jāatver aplikācijas un jāuzspiež uz profila ikonas;
    2. Jāatver “Settings”;
    3. Jāuzpiež uz “Location” sadaļas;
    4. Bez maksas varēs uzlikt attiecīgo vietu, kas parasti ir par maksu.
    AvotsTinder
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Roland Eihe
    22.03.2020 15:19

    Vispirms lai tā sūdubedre izdzēš neaktīvos profilus!!!!!!

    don juan
    23.03.2020 16:46

    Kāda jēga no meklēšanās servisa, ja robežas būs ciet vēl labu laiku un kad atsāksies lidojumi, to cena būs daudzkārt augusi (lasi – lētāk būs pajārēties uz vietas, kā lidot lai dabūtu to pašu)?

    Reklāma