Web Analytics
More
    Reklāma

    Ford izstrādā virtuālo mašīnu paredzētu tikai datorspēlēm

    Jaunākie raksti

    Pagājušajā gadā Ford izveidoja savu e-sporta komandu Fordzilla, kura specializējas tieši dažādās braukšanas simulācijās (Forza Motorsport, Gran Turismo Sport), kā arī tā ir veidota tikai no eiropiešiem. 2020. gadā kompānija vēlas, lai šie sportisti kopā ar autoražotāja dizaineriem kopā veidotu tieši digitālajām sacensībām radītu mašīnu.

    Viss process norisināsies e-sporta komandas Twitter kontā (@TeamFordzilla), kas izpaudīsies kā iespēja ikvienam no mums uzsākt balsošanu par dažādām auto versijām un modifikācijām. Tādējādi Ford saskata iespēju iesaistīt ikvienu datorspēļu entuziastu, lai kopā radītu unikālu sacīkšu auto. Vienīgā lieta, kura ir oficiāli zināma ir tā nosaukums – Fordzilla P1.

    Reklāma

    Balsošana sākusies jau 11. martā, un kā noprotams, tad pats pirmais solis būs tieši par to, kāda veida automašīna tā varētu būt. Tā soli pa solim dodoties uz priekšu, kas nozīmē, ka auto izstrāde aizņems pāris mēnešus. Visa šī projekta pamatā ir iespēja radīt kaut ko tādu, kam nav nekādu reālās dzīves ierobežojumu – fiziskie, finansiālie un tehnoloģiskie. Visdrīzāk auto arī nebūs paredzēts reālai ražošanai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Tasesmues
    12.03.2020 12:16

    Tagad jābalso 1 vai 2 sēdvietas. Visu laiku man lec ārā Twitter kā promoted tweet.

    Reklāma