Web Analytics
More
    Reklāma

    Sony piedāvā TV pults un bezvadu skaļruņa hibrīdu

    Jaunākie raksti

    Saviem Japānas klientiem Sony grasās piedāvāt bezvadu skaļruni, kurš darbosies arī kā TV pults. Produkts, kura nosaukums ir SRS-LSR200 pieejams iepriekšpārdošanā, un tā oficiālā debija gaidāma 22. februārī.

    TV vadības pults ar televizoru sazināsies caur bezvadu signālu, un pati interesantākā opcija šim skaļrunim ir tā, ka tas spēj atskaņot mūziku no televizora uztveršanas zonas ietvaros. Vai tas būtu virtuvē, istabā vai dušā, kas var būt visai noderīgi, ja nevēlies skaļāk slēgt televizoru, atrodoties kaut kur patālāk. Sony lepojas ar jauna veida skaļruni, kurš spēs attēlot pēc iespējas dabiskāku balsi, kas tieši dzirdama no televizora. LSR200 būs speciāla lādēšanas stacija, kura darbosies arī kā skaņas raidītājs uz pašu tumbu.

    Reklāma

    Tumbas svars ir 630 grami, un ar vienu uzlādi tā spēj darboties 13 stundas. Vēl viens papildinājums ir iespēja pieslēgt austiņas tieši tai, lai tādējādi klausītos to, kas skan televizorā vispār netraucējot nevienam, kā arī ērti pārslēdzot kanālus. Skaļumu būs iespējams regulēt ar grozāmo pogu. Nav aizmirsts par rokturi, lai šo pietiekami masīvo TV pulti ērti pārvietotu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    digitalk
    17.02.2020 13:38

    par analogo skaļuma regulatoru trekns pluss.

    Reklāma