Web Analytics
More
    Reklāma

    Google Podcasts beidzot palaista arī tīmekļa versija

    Jaunākie raksti

    Google Podcasts ir viens no tiem Google produktiem, kas tiek attīstīts šausmīgi lēni. Google Podcasts 2018. gada vasarā tika izlaists Android ierīcēm, pagājušā gada beigās lietotnē sāka piedāvāt personalizētus podkāstu ieteikumus un beidzot ir ticis pie tīmekļa versijas, kuru varam atrast podcasts.google.com tīmekļa vietnē. Tas ļauj pie šī servisa tikt Apple ierīču lietotājiem, kuriem Google vēl nav sarūpējis mobilās lietotnes versiju.

    Vislabākajās Google tradīcijās, Google Podcasts tīmekļa versija ir pavisam funkcionāli plika. Vietnē varam meklēt podkāstus, lasīt epizožu aprakstus un klausīties tos. Tas arī viss, podkāstus abonēt nevaram un pietrūkst arī daudzu citu funkciju, kas atrodami pamatīgākos podkāstu atskaņotājos, kā, piemēram, Pocket Casts.

    Reklāma

    Bet jāpriecājas, protams, arī par tādiem maziem jaunumiem, jo tas ļauj mūsu iecienītos podkāstus klausīties vai nu Apple ierīcēs, vai datorā. Tieši tā es beidzot normāli tieku klausīties debešķīgi skaisto hello strange podkāstu (pareizāk gan būtu teikt, miksus). Starp citu, Google Podcasts esam pievienojuši arī mūsu ceturtdienu rītos radio Star FM ēterā dzirdamās tehnoloģiju rubrikas ierakstus.

    Vai tu klausies podkāstus? Kurus un ar kādām lietotnēm/servisiem?

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    LAN
    08.02.2020 12:06

    Bize vaļā, paga ko, pēdējā pilīte, Pāļa bazars, Stefan Moulenux un nedaudz arī Joe Rogan ar Youtube premium lietotni.

    Reklāma