Web Analytics
More
    Reklāma

    LEGO, iespējams, izlaidīs veselu Teslas Cybertruck veltītu sēriju

    Jaunākie raksti

    Kāds visai praktisks puisis ar lietotājvārdu BrickinNick savā Twitter kontā dalījies ar paziņojumu, ka viņam izdevies savākt 10 000 cilvēku atbalstu viņa paša izveidotajai Teslas Cybertruck pikapa versijai. Tas nozīmē, ka kompānija LEGO oficiāli izskatīs šo ideju, lai to palaistu ražošanā. Varbūt…

    Šis man pašam bija atklājums, taču ir pieejama speciāla LEGO Ideas mājaslapa, kurā ikviens entuziasts var pieteikt jebkādu izveidoto priekšmetu no lego klucīšiem. Pēc tam, savācot 10 000 cilvēku atbalstu, iesniegtā ideja tiek nodota oficiālai izvērtēšanai ekspertu rokās. Ja tie atzīst šo par labu LEGO izstrādājumu, tad tālāk jau kvalificēti klucīšu dizaineri izveido gala produktu, kāds atbilst gan standartiem, gan labas lego būvniecības praksei.

    BrickinNick ir paveicis visai apjomīgu darbu, jo ir izveidojis ļoti detalizētu mašīnas atveidojumu gan no iekšpuses, gan no ārpuses, papildinot to visu ar nolaižamu aizmugurējo rampu. Tāpat izveidots mītiskais elektriskais kvadracikls, un netiek iztikts bez paša Īlona Maska un Cybertruck dizainera, kuram rokās atrodas oficiālajā prezentācijā izmantotais āmurs un tērauda lode. Ar humoru šim praktiķim viss ir kārtībā.

    Šī ideja ir bijusi ļoti populāra, jo tikai decembra mēnesī tā tika ieteikta, taču jau Janvārī sasniegusi nepieciešamo atbalstu. Jāatzīmē, ka piemēram Tesla Model 3 vai SpaceX Falcon raķete joprojām nav savākuši nepieciešamos 10 000 balsu, lai ideja tiktu tālāk, tā kā šis puisis ir bijis visai veiksmīgs, piesaistot auditoriju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma