Web Analytics
More
    Reklāma

    Hummer atgriezīsies kā elektriskais pikaps

    Jaunākie raksti

    Kur tie laiki, kad varenais Hummer bija kaut cik aktuāls parastajam autobraucējam un ne tikai jūsmojām par tiem armijas parādē 18. novembrī. Taču drīzumā vajadzētu parādīties ziņām par elektrisko Hummer versiju, jo pēc 10 gadu pātraukuma, kopš Hummer mašīnas vairs netiek ražotas, kompānija General Motors (GM) grasās šo zīmolu izvest tautās.

    Jā, smagais un masīvais auto, kurš cilvēkiem, kuri kaut cik zina šo vārdu, nekad neliktos kopā ar elektroauto vārdu un varētu būt liels izbrīns, taču Amerikas autoražotājs GM savos plānos izvēlējies nosaukumu Hummer piešķirt mazas izlaides sērijas pilnpiedziņas elektriskajiem pikapiem. Tā nebūs Hummer atgriešanās, kādu mēs to iedomājamies, bet tas paredzēts kā īpašs modelis mazam skaitam interesentu. Tiesa, lai reklamētu elektrisko Hummer, auto tiks reklamēts amerikāņu futbola finālspēlē, ko angliski sauc par “Super Bowl”, kas gadu no gada piesaista simtiem miljonu lielu auditoriju. Reklāmas laiks šajā spēlē maksā vairākus miljonus, tāpēc GM iet uz pilnu banku. Šo visu pastiprinot NBA zvaigznes Lebrona Džeimsa dalībai saistībā ar jauno Hummer vīziju.

    Elektriskajam pikapam pie klientiem vajadzētu nonākt 2022. gadā, bet plašāka informācija par tehnisko specifikāciju nav pieejama. Ja Teslai izdosies laikā sākt ražot un piegādāt savu Cybertruck, tad būs interesanti salīdzināt šos divus automobiļus savstarpējā cīņā.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma