Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple iPhone pārdošanas apjomi šogad sasniegs divus miljardus

    Jaunākie raksti

    Apple ar iPhone pasauli iepazīstināja pirms 13 gadiem, un gandrīz uzreiz iPhone kļuva par uzņēmuma pašu nozīmīgāko produktu. Ap iPhone tika apaudzēta vesela ekosistēma – lietotņu veikals un mūzikas straumēšana, pulksteņi un austiņas, kā arī iespēja iPhone ērti savienot ar Mac datoriem.

    Šajā gadā Apple sasniegs divus miljardus pārdotu iPhone, turklāt tiek lēsts, ka Apple atkal ir izdevies atjaunot iPhone pārdošanas apjomus. Sagaidāms, ka 2020. gadā Apple varētu pārdot 195 miljonus iPhone viedtālruņu. Šobrīd Apple kopumā pārdevis aptuveni 1.9 miljardus iPhone.

    Apple populārākie viedtālruņi vienmēr bijuši no lētā gala – iPhone SE un iPhone XR.

    Counterpoint Research aplēses norāda, ka iPhone XR ir spējis kļūt par pārdotāko viedtālruni visus 2019. gada ceturkšņus, un attiecīgi arī iPhone XR ir gada pārdotākais viedtālrunis, putekļos atstājot Samsung, Oppo un citus lielos tirgus spēlētājus.

    iPhone XR savu dzīvi uzsāka 2018. gada rudenī, bet tas nav spējis atturēt šo viedtālruņa modeli no jaunā iPhone 11 bāzes modeļa pārspēšanas arī šī gada nogalē. Aprēķināts, ka iPhone 11 ieņem tikai piekto vietu pārdotāko viedtālruņu topā par pēdējiem trim gada mēnešiem.

    Tirgus pētnieki uzskata, ka katra ceturtā pārdotā Apple ierīce 2019. gadā ir iPhone XR viedtālrunis.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma