Web Analytics
More
    Reklāma

    Prezentēts CAT S32 izturīgais viedtālrunis

    Jaunākie raksti

    Cat Phones iepazīstina ar izturīgo un robusto Cat S32 viedtālruni, kas ir izcili piemērots lietošanai skarbos apstākļos un brīvā dabā, pateicoties virknei īpašu funkciju. Veidots vislabākajās Cat tālruņu tradīcijās un izmantojot desmit gadus ilgo pieredzi izturīgu tālruņu izstrādāšanā, šis jaunums Cat tālruņu klāstā piedāvā nepārspētu izturību par ļoti pieejamu cenu.

    Cat S32 ir Cat Phones pamatportfeļa jaunākais modelis, ideāli piemērots ikvienam, kuram nepieciešams tālrunis, kas izturētu ekstremālus apstākļus, darbā vai brīvajā laikā. Jaunajam Cat S32 ir uzlaboti vairāki būtiski raksturlielumi, ko klienti šajā segmentā ārkārtīgi augstu novērtē, kā, piemēram, ilgs akumulatora darbības laiks, tirgū labākie izturības rādītāji un liels un spilgts displejs.

    Reklāma

    Cat tālruņu lietotājiem ir vajadzīgs tālrunis, uz ko var paļauties, un Cat S32 atbilst šai prasībai, jo tas darbosies vienmēr un visur. Tam ir ietilpīgs 4200 mAh akumulators un izturīgs korpuss, kam piešķirta IP68 putekļnecaurlaidības un ūdensizturības klase, kā arī tas ir izturējis testus ūdenī līdz 1,5 m dziļumam 35 minūšu garumā. Tālrunis ir izturējis arī mūsu pamatīgos un vairākkārtējos nomešanas testus uz betona no 1,8 m augstuma, tostarp tālruņa nomešanu uz visām tā malām un stūriem vairākas reizes, kā arī MIL SPEC 810G testus, ar kuriem nodrošina to, ka tālrunis spēj tikt galā ar visiem elementiem jebkuros apstākļos. Tāpat kā pārējos viedtālruņus Cat klāstā, arī šo mēs pakļāvām vibrācijas un centrbēdzes spēka testiem un sāls miglas apstākļu iedarbībai, turklāt tas ir piemērots darbam ekstremāli augstās un zemās temperatūrās un spēj izturēt termotriecienus. Ņemiet to līdzi visur, kur vien dodaties, jo šis uzticamais tālrunis jūs nepievils nekādos apstākļos.

    “Cat S32 ir neticami izturīgs tālrunis un fantastisks papildinājums mūsu atjaunotajam Cat viedtālruņu klāstam līdzās izcili plānajam un izturīgajam Cat S52, dodot klientiem iespēju izvēlēties to modeli, kas ir vispiemērotākais viņu vajadzībām. Šajā produktu klāstā esam uzlabojuši ikvienu funkciju, kas ir svarīga mūsu klientiem, vienlaikus saglabājot fokusu uz Cat labākajām izturības īpašībām – stabilu  ūdensizturību, putekļu noturību, un izturību pret kritieniem,” sacīja Bullitt Group izstrādājumu klāsta priekšsēdētāja vietnieks Pīts Kaningems (Pete Cunningham).

    Caurcaurēm izturīgā Cat S32 spilgtais 5,5” HD+ 18×9 displejs ir aizsargāts ar skrāpējumnoturīgu DragonTrail Pro stiklu un ir saskatāms arī spilgtā saules gaismā, turklāt tā skārienjutīgās funkcijas var vadīt ar slapjiem pirkstiem un cimdiem rokās.

    Galvenie tehniskie parametri

    • Jaudīgs 4200 mAh akumulators
    • Ūdensizturīgs un putekļnecaurlaidīgs (IP68), izturējis nomešanas testus uz betona no 1,8 m augstuma, MIL SPEC 810G, DragonTrail Pro stikls
    • Ūdensizturīgs viedtālrunis līdz 1,5 m dziļumam 35 minūšu garumā
    • 5,5” HD+ 18×9 displejs, kas īpaši piemērots lietošanai brīvā dabā un kura skārienjutīgo displeju var lietot ar slapjiem pirkstiem un cimdiem rokās
    • Android 10 (iespējams jaunināt uz 11)
    • 3 GB RAM, 32 GB ROM, paplašināma krātuve (microSD™ karte)
    • Mediatek Helio A20 MT 6761D mikroshēmojums, 1,8 GHz četrkodolu procesors
    • 13 MP aizmugurējā kamera, 5 MP priekšējā kamera
    • LTE Cat 6, VoLTE, VoWiFi
    • Labi satverams korpuss ar teksturētu virsmu
    • Programmējams īsceļa taustiņš, kas noderīgs Push to Talk (PTT) funkcijai, SOS funkcijai (lietotne Lone Worker) vai ātrai luktura vai kameras ieslēgšanai
    • Bluetooth 5.0, NFC
    • 3,5 mm audio spraudnis
    • Ieteicamās lietotnes un satura katalogs
    • Divas SIM kartes (Nano SIM) + microSD

    Ražotāja ieteiktā mazumtirdzniecības cena Cat S32 viedtālrunim ir €299, un tas būs pieejams tīmekļa vietnē www.catphones.com un pie vairākiem mazumtirgotājiem un mobilo pakalpojumu sniedzējiem.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    5 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    eerks
    10.01.2020 20:01

    Vienīgais dēļ kā līdz šim ir bijis vērts pirkt šos tālruņus – termokamera.
    Šis jau nu izskatās bezjēdzīgs pirkums.

    Būvnieki pat pērk CAT telefonu tikai uz objekta nodošanu. Pārējā laikā tie krāj putekļus plauktā.
    Izdevīgāk nopirkt telefonu nekā atsevišķu termokameru.

    Eggy Mega
    10.01.2020 23:28
    Reply to  eerks

    Nav jau tik traki. Ir gana lietotāju, kam izturība būs svarīgāka par spēļu dzenāšanu, kas , manuprāt, ir vienīgais megaresursu prasīgais un tērējošais saturs. Un šīs iebūvētās termokameras nevar salīdzināt ar profesionālajām. Pats lietoju S60 un S61.

    Eggy Mega
    10.01.2020 23:32

    Interesanti, va tas kadrs “…Bullitt Group izstrādājumu klāsta priekšsēdētāja vietnieks Pīts Kaningems (Pete Cunningham)…” arī ikdienā lieto kādu no savas firmas ražotajiem produktiem? It kā jau pieklātos.

    Oskars
    10.01.2020 23:57

    Nu 95% neviens telefons ar MediaTek chipsetu nesanjem nozimigo versiju jauninajumu. Beidz stastit to kaa nav. Kaa vinjsh nak ar 10 vai 9 versiju ar to arii pietiek.

    wils
    13.01.2020 08:27

    Pārcenots …

    Reklāma