Web Analytics
More
    Reklāma

    Withings ScanWatch pieskatīs ne tikai sportošanu, bet arī dzīvībai svarīgus procesus ķermenī

    Jaunākie raksti

    Withings CES 2020 norises laikā parādījis būtiski uzlabotu tā saucamo hibrīdo viedpulksteni ScanWatch, kas ne tikai sekos līdzi ikdienas aktivitātēm un sportam, bet pulkstenis sekos līdzi arī valkātāja sirdsdarbībai un elpošanai miegā.

    Withings ScanWatch ticis pie iespējas, kas konkurēs ar Apple Watch tā dēvēto ECG jeb elektrokardiogrammu. Protams, viedajos pulksteņos iebūvētā elektrokardiogramma atšķirsies no slimnīcās veiktajām pārbaudēm, bet tāpat šī iespēja var konstatēt sirdsdarbības problēmas.

    Reklāma

    Otrs lielais ScanWatch jaunums ir iebūvēts SpO2 sensors, kas mēra skābekļa līmeni asinīs. Sensors kopā ar jaunu programmatūru spēs noteikt gulētājam elpošanas problēmas, kas tiek dēvētas par obstruktīvo miega apnojas sindromu – potenciāli letāli elpošanas traucējumi miegā.

    ScanWatch ir analoga ciparnīca ar PMOLED papildu ekrānu paziņojumiem. ScanWatch iebūvēts Bluetooth LE savienojums, bet pulkstenim nav GPS uztvērēja.

    Withings ScanWatch Eiropā nonāks pavasarī, tā cena būs 250 eiro par 38 mm modeli un 300 eiro par 42 mm modeli.

    https://www.youtube.com/watch?v=LYsI2GGiZuE&feature=emb_title

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Agris
    06.01.2020 14:32

    Šis ir izcils pulkstenis, lietoju jau vairākus gadus, nopirku Withings un, visticamāk tāpēc, ka pirtī gribēju apskatīt pulsu – iekļuva iekšā mitrums un pa garantiju nomainīja nu jau pret Nokia, tagad jau šķiet 2 gadi lietoju bez problēmām, vienīgi pietrūkst safīra stikliņš, jo skrāpējas diezgan. Ā, skatos šitam standartā jau safīra stikls. Man gan ir ar balto ciparnīcu, tas vislabāk patīk, tam nemaz nav iespējams safīrs esošajam modelim.
    Protams, lielākais pluss, ka jālādē reizi mēnesī un, ka ik pa laikam apdeito softu, tā, piemēram, prezentējot esošo modeli, kuram ir smart notifications, to fīču ieguva arī iepriekšējie pulksteņi un visas pārējās funkcijas arī.

    KKTK
    06.01.2020 22:47

    OK, sāku gaidīt “Blak Fraidej”!

    Jānis
    07.01.2020 08:41

    Nē šis tomēr ir foršs, palasot cītīgāk gandrīz viss vajadzīgais ir. Būs laikam jāņem

    KKTK
    04.08.2020 10:10

    Vakar dažās minūtēs esošajiem klientiem tika iztirgoti pirmie 1000 ScanWatch. Loģiski, ka lapa arī bija gandrīz nestrādājoša. Tas kas vēl atturēja ir ScanWatch svars. Tas ir krasi pieaudzis no 49g uz 83g.

    Reklāma