Web Analytics
More
    Reklāma

    MMD laiž klajā Philips 276C8 monitoru

    Jaunākie raksti

    Philips monitoru zīmola licences partneris MMD paziņo par Philips Moda 276C8, ar USB-C aprīkota LCD monitora izlaišanu. Šis 27” Quad HD monitors ir aprīkots ar visu mūsdienu patērētājam nepieciešamo, lai izbaudītu katru pie datora pavadīto minūti. Philips 276C8 piedāvā stilīgu, bez malu estētisku dizainu, USB-C savienojumu un iespaidīgu attēla kvalitāti, kas nozīmē perfektu dizaina un veiktspējas apvienojumu.

    Godalgots dizains

    Runājot par dizainu, Philips 276C8 ir izcils. Izveidots praktiski bez rāmja, kas ir ne tikai estētiski pievilcīgi, bet piedāvā arī plašāka attēla un lielākas darba vietas priekšrocības, vienlaikus atvieglojot nemanāmu vairāku monitoru iestatījumu pielāgošanu. Monitors ir arī neticami plāns, tā biezums ir tikai 6,1 mm, ar pievilcīgu mūsdienīgu izskatu, kas papildina dažāda veida darba un dzīvojamās telpas. Monitora plānais, stilīgais paneļa un ģeometriskā statīva dizains saņēmis 2018. gada Red Dot dizaina balvu, kas izceļ labākos dizaina un biznesa jomā.

    Reklāma

    Vizuāla ekstravagance

    Philips 276C8 piedāvā virkni novatorisku tehnoloģiju, kas nodrošina satriecošu attēlu no 3D grafikas līdz fotogrāfijai un no filmu skatīšanās līdz biroja lietojumprogrammām, un daudz citu. CrystalClear QHD 2560×1440 izšķirtspēja atdzīvina katru attēlu, savukārt IPS LED platleņķa tehnoloģija palielina attēla un krāsu precizitāti. Monitors ir aprīkots arī ar Ultra Wide-Color tehnoloģiju, kas piedāvā ārkārtīgi plašu krāsu spektru bagātīgam un spilgtam rezultātam. Spēļu faniem šis monitors piedāvā AMD FreeSync™ tehnoloģiju un ātru reakcijas laiku vienmērīgai spēlei bez artefaktiem. Lai lietotāji varētu izbaudīt Philips 276C8, nebaidoties par savu redzi, monitors piedāvā arī vairākas funkcijas, kas izstrādātas, ņemot vērā lietotāju labklājību, piemēram, LowBlue Mode un EasyRead tehnoloģiju.

     

    Vienkāršība sākas šeit

    Mūsdienu multitāskinga patērētājiem Philips 276C8 ir jaudīgs laika taupīšanas palīgs, kas aprīkots ar inovatīvām funkcijām. Galvenais no tiem ir USB-C ar strāvas padevi, kas lietotājiem ļauj izbaudīt ātrdarbīgu USB 3.2 datu pārsūtīšanu, skatīties augstas izšķirtspējas video, pieslēgt un uzlādēt saderīgus piezīmjdatorus tieši no monitora – viss ar vienu USB-C kabeli. Kas varētu būt vienkāršāk?

    Gludais, plānais un universālais Philips 276C8 monitors būs pieejams no decembra par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu 369 eiro.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    6 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    07.12.2019 20:27

    Bet džeki! Kur ir kādi vismaz divi USB 3.0 kam pieslēgt ārējo (geimeru) klaviatūru un/vai (geimeru) peli? :o

    Kursors.lv
    07.12.2019 21:24
    Reply to  KKTK
    KKTK
    08.12.2019 13:16

    Protams, ka jāmeklē citos – jo šis modelis ir gada feils.

    Krotow
    08.12.2019 18:56
    Reply to  KKTK

    Kopš Logitech Lightspeed peļu un klaviatūru parādīšanās vadu perifērija vairs nav aktuāla. Pārbaudīts praksē.

    09.12.2019 09:27

    ka var par 370 eurikiem pardot monitoru, kuram nevar regulet augstumu, kaa to suudu izmantot?

    Kursors.lv
    09.12.2019 10:13
    Reply to  pajolis

    Kā, kā? Noliec apakšā vairākas telefonu numuru grāmatas un būs tev augstums. Bet ja nopietni, tad ļoti daudziem monitoriem sazin kāpēc ražotāji izlemj neiekļaut šādu, manuprāt, obligāti nepieciešamu iespēju.

    Reklāma