Web Analytics
More
    Reklāma

    Programmatūras testēšanas uzņēmums TestDevLab atklāj biroju Daugavpilī

    Jaunākie raksti

    Latvijas informācijas tehnoloģiju uzņēmums TestDevLab turpina strauju izaugsmi un Latvijā atver jau ceturto biroju. Jaunais TestDevLab birojs atrodas Daugavpilī, šobrīd tajā strādā 12 programmatūras testēšanas speciālisti un uzņēmums joprojām aicina darbā programmatūras testētājus un izstrādātājus. TestDevLab savus programmatūras testēšanas pakalpojumus klientiem Latvijā un visā pasaulē piedāvā no birojiem, kas atrodas Rīgā, Ventspilī, Liepājā un Daugavpilī.

    Reklāma

    “Mūsu klients ir ikviens uzņēmums, kam ir ko zaudēt. Tie var būt dati, klienti, nauda vai reputācija. Tāpēc vietējie un starptautiskie klienti augstu novērtē mūsu kvalificēto speciālistu darbu, jo mēs palīdzam tiem izstrādāt programmatūru ātrāk un kvalitatīvāk. Astoņu gadu gaitā esam izveidojuši 180 speciālistu komandu, kas piedāvā testēšanas pakalpojumus un rada tehnoloģiju produktus ar augstu pievienoto vērtību. Nemitīgi investējam līdzekļus darbinieku kvalifikācijas celšanā un tehniskajā aprīkojumā, jo IT joma attīstās galvu reibinošā tempā un mums ir jābūt gataviem jebkuras sarežģītības pakāpes projektiem. Biroju Daugavpilī atvērām, jo pieaug darba apjoms un nepieciešamība pēc darbiniekiem. Daugavpili saskatām kā stratēģiski nozīmīgu struktūrvienību, kuru turpināsim attīstīt un plānojam arī paplašināt sadarbību ar reģiona augstākās izglītības iestādēm. Nodrošinām prakses vietas un vieslekcijās dalāmies ar savu praktisko pieredzi. Šovasar Daugavpilī organizējām intensīvus programmatūras testēšanas kursus, kas ļāva apgūt jomas pašus pamatus un uzsākt praksi uzņēmumā. Plānojam šādus kursus rīkot arī turpmāk un iesaistīties pilsētas IT dzīvē,” sacīja TestDevLab līdzdibinātājs Andrejs Frišfelds.

    2011. gadā Latvijā izveidotais uzņēmums TestDevLab nodarbojas ar programmatūras testēšanas pakalpojumu sniegšanu un testēšanas produktu izstrādi. Uzņēmuma darbības gaitā ir gūta milzīga pieredze testējot programmatūru (tīmekļa vietnes, serveru risinājumus un mobilās lietotnes) komunikāciju, finanšu, drošības u.c. jomu uzņēmumiem. Starp klientiem ir gan jaunuzņēmumi, gan starptautiski milži kā Microsoft, Skype, Orange, Telefonica, Airbnb u.c. Uzņēmuma testēto programmatūru lieto vairāk nekā 1.5 miljards cilvēku visā pasaulē. TestDevLab izstrādātie programmatūras risinājumi Apimation un Loadero nodrošina tīmekļa risinājumu veiktspējas testēšanu, savukārt uzņēmuma laboratorijās var veikt audio/video kvalitātes novērtējumu, mobilo lietotņu enerģijas un datu lietojuma testēšanu, kā arī atrašanās vietas informācijas simulācijas testēšanu. TestDevLab ir saņēmis LIAA Eksporta un inovācijas balvu, The Red Jackets Eksporta izcilības balvu un vairākus gadus pēc kārtas uzņēmuma radītie testēšanas produkti ir augstu novērtēti prestižajā European Software Testing Awards konkursā. 2019. gadā TestDevLab ieguva informācijas drošības pārvaldības standarta ISO/IEC 27001:2013 sertifikātu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    2 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Oskars
    30.11.2019 09:25

    Darba atskaite, prieksnieciba jauta:” Programmaturas darbiba, kludu salikums?”
    Darbinieks:”Chevo, shto za hren on govorit.”
    Nozelojami, par Daugavpili varu teikt.
    Tiem kas runa taja pilseta Latviski, vajadzetu pieshchirt veikala 20%, lai ignoretu krievus.

    Kursors.lv
    30.11.2019 09:35
    Reply to  Oskars

    Kādos stereotipos dzīvojam. Visi mani šī biroja kolēģi prot runāt latviski un gandrīz visi uzaicinātie pasākuma viesi (pilsētas domes pārstāvji, mediji, augstskolu pārstāvji) pavisam bez problēmām runā latviski. Uz ielas situācija pilsētā, iespējams, atšķiras, bet biznesam tas netraucē.

    Reklāma