Web Analytics
More
    Reklāma

    Apple AirPods viltus uzlīmju trakums San Francisko

    Jaunākie raksti

    Mākslinieks Pablo Rošē no San Francisko pagājušās nedēļas nogalē izjokoja vietējos iedzīvotājus, dažādās vietās izlīmējot reāla izmēra AirPods austiņu uzlīmes.

    Šāds joks, protams, vērsts Apple fanu virzienā, jo nenoliedzami šīs austiņas ir pietiekami iekārojamas, kā jau ierasts ar Apple produktiem. Un kāpēc gan neiegūt vismaz vienu par brīvu, jo pētījumi norāda, ka AirPods ir kārotākā dāvana šajos Ziemassvētkos jauniešu vidū. Tāpēc mākslinieks ir vēlējies noķert cilvēku emocijas reaģējot uz zemē nokritušām bezvadu austiņām.

    Kā šī produkta lietotājs, varu teikt, ka austiņa, kura var iekrist kanalizācijas akā caur tās vāku, noteikti uzsit asins spiedienu un adrenalīnu. Jāatzīst, ka arī es visdrīzāk šīs austiņas paceltu, jo kāpēc gan ne, un tās ir itin viegli izsist no auss. Ar to domājot, ka lietotājs pieņemtu, ka tās tiešām ir viņa austiņas, kuras tikko izkritušas no auss.

    Protams, šai akcijai ir gan kvēli fani, gan cilvēki, kuri neatzīst šādu joku. Starp citu, ikvienam ir iespēja Pablo veidoto austiņu sagatavi viņa mājaslapā un izprintēt, lai joku izspēlētu jebkur. Daži interesanti ir paturpinājuši ideju ar to, ka varētu izveidot šādu 3D modeli, kas šo joku no malas padarītu īpaši interesantu un smieklīgu.

    Cik no jums godīgi spēj atzīt, ka būtu interese pacelt šīs austiņas jau vien zinot to vērtību?

    Avots9TO5Mac
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    8 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Girts Eldmanis
    21.11.2019 14:04

    austiņas – 200+ USD
    Nomestas uz zemes – puse vērtības?
    Uzkāpt uz kādu ar ziemas zābaku, ja tā nav tava = priceless :)

    Oskars
    21.11.2019 16:10

    Jaatzist, ka godigi sakot nav velme, ne ari butu pacelt, jo nesaista shis austinas ne ka sev lietosana un otrkart neredzu vertibu ari vienai austinai. Ja tev patik tada varianta tad noperc kadas labakas austinas, sasit vienu pusi un klausies lidziga veida, it ka butu atradis vienu austinu.

    LAN
    21.11.2019 20:49

    Vaitad bez kārbiņas var sapārot ar telefonu?

    gatis krustaglis
    21.11.2019 21:57

    vajag nolīmēt visas ietves un nevis tāpēc ka it kā “izsauc vēzi kas nav apstiprināts ” bet izsauc ausu aizsērēšanos ko jebkurš LORs apstiprinās
    plastmasa puļķi iebāzti ausī nav īsti veselīgi auss darbībai jo ausij ir jāelpo

    citāts no Dr. Akers Askolds

    Negatīvu ietekmi uz ausu veselību atstāj arī mūzikas klausīšanās austiņās. “Ārējās auss kanāla mikrotraumas var radīt arī mazās mūzikas austiņas, kuras liek iekšā ārējās auss ejā. Tās ievieto stingri, lai turas iekšā, tādējādi radot auss ādas mikrotraumas. Dziļāk tiek iestumts iekšā auss sērs, kas virzījies uz āru. Mūzikas klausīšanās austiņās diemžēl rada arī neatgriezenisku dzirdes nerva bojājumu. Tas izpaužas ar pakāpenisku dzirdes zudumu, ko pamana daudz vēlāk dzīves laikā. Ja ir vēlēšanās klausīties mūziku austiņās, tad priekšroka dodama lielajām austiņām, kas tiek uzliktas uz ausīm.”

    http://arsts.lv/arejas-auss-ejas-iekaisumi-berniem

    digitalk
    22.11.2019 02:47

    interesanti, kāpēc ārstiem tik ļoti patīk izmantot iebiedēšanas taktiku sajaucot faktus kopā ar sliktākā scenārija prognozi, tā vietā, lai izglītotu cilvēkus kā ir pareizi jālieto austiņas?

    gatis krustaglis
    22.11.2019 03:25
    Reply to  digitalk

    domāju ir trīs atbildes:
    brutālā: mēģināt nopelnīt
    ieinteresētā: tiešām palīdzēt
    noniecinošā: secināt
    izskatās ka tev mūziku jau vairs neklausīties?
    vispār jau ārsti izmanto taktiku ar ko vieglāk pieklauvēt pie cilvēka smadzenēm
    es pieņemsim dzirdu smalkās skaņas ko ārsti noliedza ka varētu dzirdēt tādā vecumā
    dzirdu ka sīc rūteris
    es pat dzirdu kā xboxa pults sīc

    KKTK
    22.11.2019 08:39

    Rúteris síc nevis tápat vien, bet kad sác kártígi kačát.

    gatis krustaglis
    22.11.2019 03:55

    īsāk sakot ja sērs sāk tecēt no ausīm?
    sunking ear pudding

    Reklāma