Web Analytics
More
    Reklāma

    Hyundai pašbraucošu auto tehnoloģijas pielāgosies vadītāja braukšanas stilam

    Jaunākie raksti

    Hyundai oficiāli izziņojis darbu pie pašbraucošu auto tehnoloģijām. Hyundai nodēvējis šo pašbraucošu auto tehnoloģiju par SAE Level 2.5, kas vēl arvien pieprasa automašīnas vadītāja iesaistīšanos automašīnas stūrēšanā, bet Hyundai pievienos iespēju mašīnai mācīties no vadītāja braukšanas paradumiem.

    Mašīnmācīšanās laika gaitā apgūs cilvēka paradumus auto vadīšanā, tādējādi piedāvājot dzīvei pietuvinātu pašbraucoša auto darbību. Hyundai ieturēs to pašu distanci ar priekšābraucošo automašīnu, tāpat Hyundai ņems vērā cilvēkam ierasto paātrināšanos un reaģēšanu uz izmaiņām satiksmes kustībā.

    Reklāma

    Hyundai uzsver, ka mašīnmācīšanās ignorēs nedrošus vadītāja manevrus, no tiem auto nemācīsies. Mašīnmācīšanās visu laiku papildinās savas zināšanas ar jauniem vadītāja un satiksmes plūsmas paradumiem.

    Pagaidām nav zināms, vai Hyundai pašbraucošu auto mašīnmācīšanās spēs reaģēt uz luksofora signāliem, kā arī nav zināms, vai Hyundai tehnoloģijas būs izmantojamas pilsētas satiksmē. Skaidrs, ka pašbraucošu auto tehnoloģijas un mašīnmācīšanās darbosies uz lielceļiem.

    Avotshyundai
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    1 komentārs
    Inline Feedbacks
    View all comments
    KKTK
    22.10.2019 19:40

    “Forši” – iemācīsies braukt ar vienu riteni pa viduslīniju, nesamazināt ātrumu pirms gājēju pārejām un lietot miglas naktī.

    Reklāma