Web Analytics
More
    Reklāma

    Google kopā ar ESET, Lookout un Zimperium sargās Play Store lietotņu veikalu

    Jaunākie raksti

    Google Play Store lietotņu veikals vienmēr tiek piesaukts kā ļoti drošs, tikai un vienīgi to iesaka izmantot lietotņu uzstādīšanai Android viedtālruņos. Bet visai bieži izskan dažādas ziņas, ka kārtējo reizi Google filtrus apgājušas vairākas ļaundabīgas lietotnes, kas zog lietotāju informāciju vai kā citādi nodara kaitējumu.

    Šobrīd Google savu Play Store lietotņu veikalu sargā pati ar Google Play Protect aizsardzību, kas tika izziņota Google I/O 2017 norises laikā. Google Play Protect arī ik pa laikam pārskenē viedtālrunī jau uzstādītās lietotnes.

    Reklāma

    Tikko paziņots, ka Google sadarbosies ar ESET, Lookout un Zimperium, lai vēl labāk sargātu Play veikala saturu. Jaunais drošības veidojums nodēvēts par App Defense Alliance. App Defense Alliance centīsies pārskenēt visas Play Store ielādētās lietotnes, pirms tās nonāk līdz lietotāju viedierīcēm.

    Te gan būtu jāatgādina, ka Google Play Store drošība ir gana augstā līmenī, bet lielākās problēmas rada neskaitāmas bezjēdzīgas, nekvalitatīvas un klonētas lietotnes.

    Avotsxda
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma