Web Analytics
More
    Reklāma

    Par oficiālo Sharp biroja tehnikas pārstāvi Latvijā kļuvis SIA TOMEGA

    Jaunākie raksti

    Sākot ar 2019. gada 1. septembri Sharp biroja tehnikas iekārtu ražotāja pārstāvniecību un izplatīšanu Latvijā pārņēmis uzņēmums SIA Tomega.

    Ar vairāk kā 10 gadu pieredzi biroja nodrošinājumā, tehnikas apkalpošanā un izejmateriālu piegādē Baltijas tirgū, Tomega veic nākamo soli uzņēmuma attīstībā. Uzņēmums ir sevi pierādījis kā stabilu, kvalitatīvu un uz sadarbību orientētu uzņēmumu, kā rezultātā aizvien vairāk pasaulē labi zināmi zīmoli izvēlas Tomega par sadarbības partneri. Jāpiemin, ka SIA Tomega partneru tīkls ir ne tikai lielākajās Latvijas pilsētās, kā, piemēram, Daugavpilī, Ventspilī un Liepājā, bet arī mazākās pilsētās, piemēram, Kandavā, Balvos, Limbažos.

    Reklāma

    Sharp ir uzņēmums ar bagātu vēsturi, kura pirmsākumi meklējami pirms vairāk kā 100 gadiem, kad tālajā 1912. gadā uzņēmums sāka savu darbību elektronikas jomā. Jau 1972. gadā Sharp prezentēja pirmo kopētāju, kas norāda uz gadu desmitus ilgu pieredzi biroja tehnikas ražošanā un jaunu kvalitātes standartu ieviešanā. Līdz šim uzņēmuma pārstāvniecību Latvijā veica uzņēmums “Inter-Rīga”, kas savu darbību pārtraucis, kā rezultātā SIA Tomega ir pārņēmis Sharp partnera pienākumus Latvijā, apkalpojot esošos klientus, nodrošinot garantijas saistību izpildi un turpinot zīmola virzīšanu tirgū.

    “Mēs redzam šo kā lielisku papildinājumu esošajam piedāvājumam, turpinot nepārtrauktu darbu pie uzņēmuma attīstības. Esam sevi pierādījuši darbā ar citiem spēcīgiem zīmoliem un arī tādos segmentos kā biroja tehnikas noma. Sharp tehnika, ar inovatīviem risinājumiem un tehnoloģisko izpildījumu, iederas mūsu nākotnes vīzijā par pilnīgu biroja nodrošinājuma piedāvājumu,” stāsta valdes loceklis Edgars Evelons.

    Būtiski pieminēt, ka biroja tehnikas nodrošinājums neaprobežojas tikai ar drukas iekārtām, kopētājiem un multifunkcionāliem printeriem. Aizvien būtiskāk darba vietās un izglītības iestādēs ir izmantot mūsdienīgas un inovatīvas tehnoloģijas, kā piemēram interaktīvos displejus, kas padara darba procesu ērtāku, rediģējot uzskates materiālus reālajā laikā. Arī interaktīvie displeji ir viens no produktiem Sharp sortimentā. Tāpat SIA Tomega piedāvā visāda veida un zīmolu projektorus, dokumentu skenerus un smalcinātājus ar dažāda līmeņa drošības parametriem un jaunākās tehnoloģijas modernai izglītības sistēmai – 3D printerus, robotiku, virtuālās realitātes brilles, sensorus un citus rīkus.

    “Jums nav jābūt ekspertam, lai iegādātos atbilstošāko tehniku savai darba vietai, mūsu kolektīvā ir zinoši un pieredzējuši kolēģi, kuri savas zināšanas regulāri papildina un uzlabo apmācībās ar ražotāju pārstāvjiem un piedāvās Jums specifiski jūsu vajadzībām izmeklētas tehnikas iekārtas,” akcentē Edgars Evelons.

    Tāpat Tomega nodrošina pēcapkalpošanu, kur ietilpst garantijas serviss, apkopes, kā arī izejmateriāli tehnikas uzturēšanai. Gan Sharp tehnikai, gan citu zīmolu iekārtām tiek nodrošināta tikai oficiālo ražotāju izejmateriāli, kas ir saderīgi ar atbilstošajām iekārtam un nodrošina nemainīgi augstu kvalitāti.

    Plašāk par sortimentu un iespējām var apskatīt mājaslapā www.tomega.lv, kā arī sazināties zvanot vai rakstot klientu apkalpošanas centram: 67048606, info@tomega.lv.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    šārpists
    30.10.2019 17:44

    vairāk interesē kas notika ar iepriekšējo pārstāvi, inter-rīga vai kā viņu tur sauca. vienas dienas laikā firma izgaisa, kas ir neparasti tik lielam tirgus spēlētājam.

    KPZZ
    31.10.2019 09:00
    Reply to  šārpists

    Varbūt tāpēc: 1. Ar LR Ģenerālprokuratūras Krimināltiesiskā departamenta Pirmstiesas izmeklēšanas uzraudzības nodaļas 12.02.2008 lēmumu par aresta uzlikšanu mantai piemērots arests SIA “INTER-RĪGA”,vienotais reģistrācijas Nr, 40003100234, 100(simts) pamatkapitāla daļām, kuru patiesā labuma guvēji ir Aivars Lembergs, personas kods 260953-11667, Anrijs Lembergs, personas kods 220475-11666, un Līga Lemberga, personas kods 170776-11661

    Andron MacBeton
    30.10.2019 18:57

    A ko tieši tie pārstāvji pārstāv?
    Vai varēs no viņiem nopirkt detaļas tiem Sharp printeriem?
    Tiem printeriem vispār ir normālos megabaitos nokačājams draiveris, vai CD nozaudēšanas gadijumā Topenga sūtīs pa Omnivu?
    Vai Sharp kaukā būs pārāks par konkurentiem? Pastāstiet!
    Savādāk tāda tukša pļūtīšana vien ir.

    31.10.2019 13:48

    Andron,
    Tomega ir Sharp drukas iekārtu autorizēts pārstāvis. Nodrošinām iekārtu piegādi, to pilnīgu servisu un rezerves daļas, kā arī mums ir ražotāja apmācīti un profesionāli servisa inženieri.
    Rezerves daļas var gan nopirkt, gan varam tās nomainīt un veikt dažādas pakāpes remontus.
    Visi iekārtu draiveri ir pieejami ražotāja mājaslapā.
    Katram ražotājam ir savas spēcīgās puses. Piedāvājam atbilstošāko tehniku, izvērtējot klienta vajadzības un nepieciešamības.

    Andron MacBeton
    31.10.2019 15:11
    Reply to  Tomega

    Veru adresi sharp.lv
    Mani pārmet uz sharrpcē.com, kur ATKAL jāizvēlas valsts, un pie tam Latvija tajā listē nav.
    Pameklējot tajā download centrā draiveri tam pašam vienīgajam printerim kas jums ir mājaslapā, man piedāvā kaukādu expansion tool.
    Jūs sapratāt kurp jums jādodas?

    31.10.2019 15:18

    Andron,
    šeit jāņem vērā, ka mēs neesam Sharp, Sharp.lv pieder Sharp. Mēs esam SIA Tomega, oficiālais pārstāvis Latvijā, http://www.tomega.lv.
    Sharp lejuipelāžu centrā ir pieejami visi nepieciešamie draiveri, ja nepieciešama palīdzība un draiveris konkrētam modelim, aicinām sazināties ar mums, mēs norādīsim nepieciešamo.
    Ņemot vērā, ka pavisam nesen tikai esam kļuvuši par Sharp pārstāvi, informācija par dīlera statusu Sharp lapā vēl nav atjaunota, šis ir procesā @Sharp Global.

    Andron MacBeton
    31.10.2019 17:43
    Reply to  Tomega

    Aha…
    Un kas ir tie jūsu “partneri” Liepājā?

    Reklāma