Web Analytics
More
    Reklāma

    Iesaisties cīņā par “Testers Challenge 2019” pirmās kārtas balvām

    Jaunākie raksti

    Vēl tikai dažas dienas ir palikušas līdz noslēgsies programmatūras testēšanas uzņēmuma TestDevLab rīkotā “Testers Challenge 2019” pirmā kārta. Tā ir veidota kā interesants tests par IT jomu kopumā un programmatūras testēšanu. Vēl līdz šīs ceturtdienas plkst. 10:00 ikviens interesents var izpildīt šo testu un pretendēt uz balvām – JBL Flip 4 portatīvo skaļruni un divām Fitbit Charge 3 fitnesa aprocēm. Pasteidzies, laika vairs nav atlicis nemaz tik daudz!

    Vai vari atbildēt uz šo jautājumu?

    Lai varētu iesaistīties turpmākās cīņās par Latvijas labākā programmatūras testētāja titulu un saņemtu balvas, ir jābūt veiksmīgi (>70%) izpildītiem pirmās kārtas uzdevumiem. Otrajā un trešajā kārtā jautājumi jau būs krietni, krietni sarežģītāki un būs gan jāpašifrē, gan noderēs arī programmēšanas iemaņas. Iesildamies!

    Reklāma

    • Round 1 – (17.10.2019 – 24.10.2019) – balvās JBL Flip 4 un Fitbit Charge 3
    • Round 2 – (24.10.2019 – 31.10.2019) – balvā PlayStation 4 Pro
    • Round 3 – (31.10.2019 – 07.11.2019) – balvā ASUS ROG Zephyrus S

    10. oktobrī, programmatūras testēšanas jomai veltītajā konferencē “TAPOST” uzņēmums izziņoja “Testers Challenge 2019” pārbaudījumu, kura mērķis ir noskaidrot Latvijas labāko programmatūras testētāju. Šis izaicinājums sastāv no vairākiem posmiem, un visa mēneša garumā dalībnieki, atbildot uz āķīgiem IT jautājumiem, cīnīsies par labākā testētāja titulu un varēs laimēt iespaidīgas balvas.

    “Mēs saviem klientiem piedāvājam testēšanas pakalpojumus un produktus ar augstu pievienoto vērtību, un tie ļoti novērtē mūsu darbu, tāpēc visu laiku meklējam labus programmatūras testētājus. Šovasar Ventspilī, Daugavpilī un Rīgā, kur atrodas mūsu biroji, rīkojām “TestDevLab Summer School 2019” vasaras skolu, kurā pāris nedēļu laikā pasniedzām programmatūras testēšanas pamatus. Kursus izgāja vairāki desmiti interesentu un trešdaļa no kursu absolventiem kļuva par praktikantiem, lai reālā darba vidē turpinātu pilnveidot savas zināšanas. Aicinu ikvienu IT speciālistu pārbaudīt savas zināšanas un izpildīt interesantos un āķīgos “Testers Challenge 2019” uzdevumus, “ sacīja TestDevLab līdzdibinātājs Ervins Grīnfelds.

    Dodies uz “Testers Challenge 2019” mājaslapu, lai iepazītos ar pārbaudījuma nosacījumiem un iesaistītos cīņā par labākā Latvijas testētāja titulu: https://testerschallenge.dev.

    Aktuālo informāciju par izaicinājumā notiekošo var iegūt “Testers Challenge 2019” Facebook lapā, pieseko tai.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma