Web Analytics
More
    Reklāma

    Izziņoti OnePlus 7T Pro un OnePlus 7T Pro McLaren viedtālruņu modeļi

    Jaunākie raksti

    OnePlus savu premium viedtālruņu klāstu papildinājis ar OnePlus 7T Pro, kas darbojas ar jaunāko OxygenOS 10.0 programmatūras versiju, sniedzot ātrāku un plūstošāku lietošanas pieredzi nekā jebkad agrāk.

    Plūdens 90 Hz ekrāns Fluid AMOLED

    OnePlus kā pirmie ievieš ekrāna 90 Hz atsvaidzes biežumu, un plūdenais displejs ir viens no OnePlus 7T Pro elementiem, kas nodrošina nevainojamu viedtālruņa darbību. Pārlūkojot internetu vai bildes, katrs pieskāriens ir vēl vienkāršāks un nevainojams, ko nodrošina 90 Hz displejs.

    Reklāma

    OnePlus 7T Pro ir aprīkots ar lielu displeju un iespaidīgu 3120 x 1440 izšķirtspēju (516 ppi). Viegli izliekts stikla pārklājums sniedz plašāku pārredzamību no vienas ekrāna malas līdz otrai, tādējādi nodrošinot augstākās klases dizainu un nepārspējamu pārlūkošanas pieredzi.

    Trīs kameru sistēma

    Jaudīga trīs kameru sistēma OnePlus 7T Pro ierīcē sniedz fotostudijas pieredzi. OnePlus pieejamā kameras programmatūra Ultra Shot ir radīta, lai iemūžinātu neaizmirstamus saulrietus un elpu aizraujošus kalnu skatus, iegūtu portretu foto ar pārsteidzošu aizmugures apgaismojuma efektu un neatkārtojamu sniegumu sliktā apgaismojumā.

    OnePlus ir papildinājis ierīci ar jaunu makrorežīmu, ar kura palīdzību iespējams dalīties skaistos momentos pat sarežģītos apstākļos. Ar īpaši attīstītu hibrīdstabilizējošu sistēmu, kas apvieno OIS un EIS tehnoloģiju, OnePlus 7T Pro sniedz iespēju ikvienā situācijā ierakstīt asāku un stabilāku video.

    Nākamais solis ātrākai un plūstošākai darbībai

    Jaunais OnePlus viedtālrunis nebūtu pati pilnība bez tā darbības un uzlādes uzlabojumiem. Tā darbību nodrošina Qualcomm® Snapdragon™ 855 Plus, sniedzot par 15% ātrāku renderēšanas un apstrādes ātruma iespēju, ko superātrais UFS 3.0.

    OnePlus jaunākā ātrās uzlādes tehnoloģija Warp Charge 30T ir pieejama arī jaunajos modeļos OnePlus 7T Pro. Pētījumu rezultāti uzrāda par 23% lielāku uzlādes ātrumu nekā Warp Charge 30 un iespēju sasniegt ap 68% uzlādi tikai 30 minūšu laikā. Vēl vairāk, tehnoloģija pasargā viedtālruni no uzkaršanas pilna ātruma uzlādes procesā vai spēlējot spēles.

    OnePlus 7T Pro McLaren versija

    OnePlus 7T Pro McLaren versija radīta, iedvesmojoties no tikai McLaren raksturīgā dizaina, un izceļ OnePlus nemitīgo tiekšanos pēc izcilības un jauninājumiem.

    “Mēs esam priecīgi par iespēju turpināt sadarbību ar McLaren, izmanto šo leģendāro zīmolu, un gūt iedvesmu no tā inženierijas sasniegumiem,” saka Pīts Lau. “Šī ierobežotās pieejamības viedtālruņu kolekcija izceļ gan mūsu nemitīgos centienus būt izciliem, gan sniedz lietotājiem labāko viedtālruņa lietošanas pieredzi.”

    “Pēc pagājušā gada veiksmes, ieviešot Salute to Speed, mēs ar aizrautību jau atkal atklājam jaunāko OnePlus sadarbības rezultātu un piedāvājam jaunāko McLaren viedierīces ierobežotas pieejamības kolekciju. Mūsu zīmoli ir vērsti uz izaicinājumiem, un mūsu nemitīgie centieni inovāciju jomā ir palīdzējuši sasniegt jaunu tehnoloģisku virsotni – jauno OnePlus 7T Pro McLaren. Tas izceļ abu zīmolu aizraušanos ar izcilu dizainu, meistarību un jauninājumiem, un mēs aizrautīgi vērosim, kā to uzņems tehnoloģiju entuziasti un McLaren fani visā pasaulē,” stāsta Maiks Flevits (Mike Flewitt), McLaren Automotive izpilddirektors.

    OnePlus 7T Pro McLaren

    Īpaši radīts dizains

    Iedvesmojoties no nepārspējamās McLaren dizaina pieejas, OnePlus 7T Pro McLaren versija apvieno spēku un skaistumu. Leģendārais McLaren stils un izsmalcinātie papaijas oranžie elementi ir lieliski dizaina akcenti jaunajam OnePlus 7T Pro McLaren un veltījums McLaren sacīkšu pieredzei – tie redzami arī uz McLaren Formula 1 sacīkšu automašīnām.

    Galvenais vadmotīvs ir īpaša rūpība pret katru detaļu: pat OnePlus 7T Pro McLaren maciņam ir pārdomāts dizains. Alcantara kompozīta auduma materiāls sniedz izsmalcinātu taustes pieredzi, vienlaikus nevainojami pasargājot ierīci no triecieniem un skrāpējumiem.

    OnePlus 7T Pro McLaren

    Pielāgota McLaren programmatūra

    Telefona lietotājiem būs iespēja iejusties McLaren sacīkšu gaisotnē ar ekskluzīvu animāciju un ekrāna tēmām. Slēgtais ekrāns rada minimālisma noskaņu, iedvesmojoties no McLaren auto paneļa dizaina. Paziņojumi tiek vizualizēti, niansēti izgaismojot ekrāna stūrus ar papaijas oranžu atspulgu.

    Zibensātra darbība

    Ar UFS 3.0 256 GB atmiņu un 12GB LPDDR4X RAM OnePlus 7T Pro McLaren apvieno jaunākās tehnoloģijas un izsmalcinātu programmatūru ar zibensātru darbību – gluži kā superauto. OnePlus 7T Pro McLaren iekļauta jaunākā Qualcomm® Snapdragon™ 855 Plus mobilā platforma, lai saglabātu pašas vērtīgākās lietotnes, fotogrāfijas un mūziku.

    OnePlus 7T Pro McLaren

    OxygenOS 10.0

    OnePlus 7T sērijas viedtālruņi ar jaunāko OxygenOS 10.0, kas vienlaikus ir OnePlus jaunākā operētājsistēma, balstīta uz Android 10 bāzes. OxygenOS 10.0 radīts, lai katrs pieskāriens ierīcei pārvērstos ātrā un plūstošā darbībā.

    Cena un pieejamība

    Eiropā OnePlus 7T sērijas cenas ir sekojošas:

       RAM  ROM  Cena 
    OnePlus 7T 8GB  128GB  599 € 
    OnePlus 7T Pro 8GB  256GB  759 €
    OnePlus 7T Pro McLaren 12GB  256GB  859 €
    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    9 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Prusljix
    11.10.2019 09:44

    Artis gatavo Preses Relīzes OnePlus? :o

    Kursors.lv
    11.10.2019 11:08
    Reply to  Prusljix

    Mieru, lūdzu, tikai mieru. Tā ir preses relīze, kuru Artis nopublicēja pirms tam izravējis pašu trakāko saldumiņu. Tagad beidzot es tiku pie pogām un ieliku autoru PR, lai ir korektāk.

    Pats telefons arī jau ir pie mums un šonedēļ to izmantoju kā primāro darba zirgu. Gatavosim apskatu, cik operatīvi spēsim.

    Raimonds Kleinbergs
    11.10.2019 09:54

    Ka tik nesalīp, tik saldi uzrakstīt.

    11.10.2019 10:16

    Divas trešdaļas no salduma jau tika neitralizētas…

    Pie mums šobrīd ir gan pāris nedēļas vecais OnePlus 7T modelis, gan arī tikko izziņotais OnePlus 7T Pro. Apskati gan top… ne pārāk strauji, bet tie būs.

    Pačukstēšu, ka vismaz man OnePlus 7T modelis (7T Pro ir pie Kristapa) šķiet prātīgāks par pusgadu veco 7 Pro. Ar 7 Pro staigāju pēdējo pusgadu, tā jau labs un lielisks, bet čuč izmēros par lielu, arī par smagu. OnePlus 7T modelis ir kā kulaks uz acs ar svaigāku procesora laidienu, 90 Hz ekrānu, niecīgām kameru izmaiņām, šķiet arī pirkstu nospiedumu nolasītājs darbojas 10% labāk.

    Vadim Bogdanov
    11.10.2019 23:33

    Ir jēga no op 5 pāriet uz 7tpro?

    Gints Rotčenkovs
    12.10.2019 09:04
    Reply to  Vadim Bogdanov

    Man 5 pagaidām lieliski iet. Iespējams pat 8 sagaidīsim ;)

    Vadim Bogdanov
    12.10.2019 09:09

    Man ar labi iet. Bet gribētos vairāk atmiņas telefonā. 8ajā itka būšot 5G

    ArtiŠ
    12.10.2019 11:00
    Reply to  Vadim Bogdanov

    Es uzķēros uz “itkā”, pagaidīšu op 8

    Artis Ābols
    12.10.2019 11:27
    Reply to  Vadim Bogdanov

    7T bez Pro šobrīd ir mans favorīts. Plakans 90 Hz ekrāns, labs akumulators, nav izbīdāmas kameras, 855 Plus procesors.

    Reklāma