Web Analytics
More
    Reklāma

    Minecraft svin 10. gadadienu, ik mēnesi to spēlē 112 miljoni

    Jaunākie raksti

    Viena no populārākajām spēlēm pasaulē Minecraft šogad svin 10. pastāvēšanas gadadienu, turklāt šo spēli ik mēnesi spēlē 112 miljoni cilvēku, kas ir ievērojams skaits tik senai spēlei.

    Microsoft pirms aptuveni gada izlaida Minecraft atjauninājumu, kas piesaistīja aptuveni 20 miljonu jaunu lietotāju uzmanību šai spēlei. Minecraft nav bezmaksas spēle, tāpēc šādi pārdošanas apjomi ir fantastiski laikā, kad bez maksas pieejamas Fortnite, Apex Legends un pāris citas populārās spēles.

    Reklāma

    Microsoft vēl 2014. gadā iegādājās Minecraft par 2.5 miljardiem dolāru, šobrīd tiek uzskatīts, ka Minecraft spēle ir daudz vērtīgāka par iegādes cenu. Microsoft norāda, ka pārdoti 176 miljoni Minecraft spēles kopiju, padarot šo spēli par pasaulē pārdotāko.

    Mojang kopā ar Nvidia augusta nogalē izziņoja spēles Minecraft vizuālo uzlabojumu pakotni, kas būs pieejama Nvidia RTX videokaršu lietotājiem spēles Windows 10 versijā. Minecraft Ray-Tracing uzlabojumi būs maksas pakotne, tā nonāks pie spēlētājiem kaut kad 2020. gadā. Pagaidām nav zināms, cik prasīgi būs Minecraft Ray-Tracing uzlabojumi. Iespējams, tie normāli darbosies tikai ar RTX 2080 Super un RTX 2080 Ti videokartēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma