Web Analytics
More
    Reklāma

    OnePlus Pay jau nākamajā gadā mēģinās konkurēt ar Google Pay

    Jaunākie raksti

    Viedtālruņu ražotājs OnePlus izziņojis OnePlus Pay bezkontakta maksājumu servisu, kas startēs jau nākamajā gadā. Pagaidām OnePlus Pay paziņojumi ir visai skaļi, bet bez seguma, jo uzņēmums nav izziņojis ne sadarbības bankas, nedz arī valstis, kurās OnePlus Pay būs pieejams.

    OnePlus Pay bezkontakta maksājumu sistēma būs līdzvērtīga Apple Pay un Google Pay, kas nozīmēs vien to, ka arī OnePlus Pay bezkontakta maksājumu serviss būs pieejams tikai tad, kad OnePlus būs izdevies vienoties ar tavu banku. Neesmu nekāds eksperts, bet rodas sajūta, ka ātru un nelielu maksājumu servisu ērtāk būtu realizēt līdzīgi, kā to dara Revolut un N26 – bez piesaistes jau esošam bankas kontam.

    Reklāma

    OnePlus Pay bezkontakta maksājumu servisa vienīgais pluss, kad to salīdzina ar Google, Apple, Fitbit, Garmin un citiem bezkontakta maksājumu nodrošinātājiem, varētu būt plaša pieejamība. Protams, te runa ir par valstīm, kas aptuveni atbilstu Latvijas situācijai, kur Google, Apple un citi ļoti slinki ievieš bezkontakta maksājumu sistēmas, lai arī tehnoloģiju attīstītības, pieejamības un darbaļaužu vēlmes izmantot visu jauno ziņā esam ne sliktāki par ASV un Lielbritāniju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma