Web Analytics
More
    Reklāma

    Intel Tokijas spēlēm piegādās vairāku kameru 3D sportistu snieguma izvērtēšanas ierīces

    Jaunākie raksti

    Intel paziņojis, ka Tokijas olimpiādei tiks piegādātas 3DAT (3D Athlete Tracking) ierīces, lai sprinta un citu ātro sporta veidu skatītājiem palīdzētu aptvert sportistu sniegumu un rezultātus. Ierīces tiks izmantotas 100 metru sprintā un citos sporta veidos, kur sacensību dalībnieki finišē gandrīz vienlaikus, tās parādīs, kurš atlēts kad bijis ātrāks.

    Reklāma

    Algoritmi izvērtēs atlētu sniegumu, lai atkārtojumos parādītu, kurš kurā mirklī bijis ātrāks.

    Intel apgalvo, ka 3DAT sistēma darbojas gandrīz reālā laikā, bet pilnībā nav iespējams nodrošināt tiešraidēm šādi papildinātu informāciju par skrējējiem un citiem atlētiem.

    Intel un NEC izstrādātā NeoFace tehnoloģija tiks izmantota, lai nodrošinātu sejas atpazīšanu sacensību norises vietās. NeoFace nodrošinās ātrāku piekļuvi sporta norises vietām un atslogos apsardzes darbu. Intel šobrīd neko nav izstāstījis par sejas atpazīšanas tehnoloģijas ēnas pusēm – kur tiks glabāti un kā tiks apstrādāti dati.

    2020. gada vasaras olimpiskās spēles jeb XXXII olimpiskās spēles, plašāk pazīstamas arī kā Tokija 2020, būs trīsdesmit otrās vasaras olimpiskās spēles. Tās notiks Japānas pilsētā Tokijā no 2020. gadā 24. jūlija līdz 9. augustam, bet atsevišķi notikumi jau norisināsies no 22. jūlija.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma