Web Analytics
More
    Reklāma

    Latvijā tiek izlaista ziņu lietotne jauniešiem – SQUID

    Jaunākie raksti

    Pirmā personalizētā ziņu lietotne jauniešiem – SQUID App, kas pieejama visā Eiropā, tagad tiek izlaista arī Latvijā. SQUID lietotāji var izvēlēties tēmas, kas viņus patiesi interesē, sekot līdzi jaunākajām ziņām un radoši izpausties uzlabojot aizraujošākos rakstus – tas viss ir pieejams vienā lietotnē.

    • SQUID ir bezmaksas aplikācija kurā nav nepieciešams reģistrēties
    • Vairāk nekā 100 ziņu kategoriju un vairāk nekā 20 000 laikrakstu, žurnālu un blogu
    • Personalizēšanas iespējas – tēmu izvēle un kārtošana, rakstu saglabāšana un avotu bloķēšana

    SQUID padara svarīgākos jaunumus viegli pieejamus un pārskatāmus. Lietotne piedāvā plašu tēmu klāstu, no kura lietotāji var izvēlēties un izveidot sev personalizētu ziņu plūsmu. SQUID algoritmi vāc, šķiro un prioritizē ziņas no aizraujošākajiem avotiem internetā, ļaujot lietotājiem sekot līdzi vissvarīgākajiem un interesantākajiem notikumiem. SQUID aplikācija palīdz arī ziņu portāliem iegūt vairāk lasītājus no savas galvenās mērķauditorijas – “Millennials” paaudzes.

    Reklāma

    “Mēs vēlamies palīdzēt jaunākajām paaudzēm no jauna atklāt ziņu lasīšanu kā jautru, vērtīgu un saistošu ikdienas aktivitāti,” pauž Johans Othelius, SQUID App izpilddirektors un dibinātājs.

    SQUID aplikāciju ir izstrādājusi mediju kompānija Njuice AB, kas atrodas Stokholmā, Zviedrijā. SQUID ir strauji augoša ziņu lietotne, kuras mērķauditorija ir jaunieši Eiropā un Latīņamerikā. Uzņēmums katru mēnesi palielina savu lietotāju bāzi lielā apmērā. SQUID lietotne ir bez maksas pieejama Lielbritānijā, Itālijā, Polijā, Spānijā, Francijā, Nīderlandē, Krievijā, Zviedrijā, Vācijā, Austrijā, Šveicē, Austrālijā, Portugālē, Argentīnā, Brazīlijā, Čīlē, Kolumbijā, Meksikā, Peru, Grieķijā, Somijā, Norvēģijā, Dānijā, Igaunijā, Latvijā, Īrijā, Rumānijā, Čehijā, Ungārijā, Bulgārijā, Serbijā, Slovākijā, Horvātijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Turcijā, Lietuvā, Slovēnijā, kā arī, tai ir pieejama starptautiskā versija angļu un spāņu valodā. Lietotne ir saņēmusi ļoti labas klientu atsauksmes App Store, Google Play Store un Huawei AppGallery, kā arī ļoti pozitīvu atspoguļojumu plašsaziņas līdzekļos visos tirgos, kur tā tika izlaista. Plašāku informāciju iespējams atrast vietnē www.squidapp.co.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    4 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Toms Štāls
    05.09.2019 16:09

    Rss barotnes atbalsta?

    Jānis Kruška
    05.09.2019 16:39

    Žēl, ka neesmu vairs jaunietis.

    Krotow
    05.09.2019 23:04
    Reply to  Jānis Kruška

    Sāc lietot. Varbūt atjaunosies ;)

    Vita
    08.10.2019 11:18
    Reply to  Jānis Kruška

    Jāni, nebēdā, ņemot vērā, ka viņu galvenā mērķauditorija ir “Millennials” paaudze, tad tie ir cilvēki, kas dzimuši no 1981. līdz 1996. gadam. Iespējams, ka pats pat neapzinies, ka vēl aizvien esi jaunietis! ;)

    Reklāma