Web Analytics
More
    Reklāma

    Huawei Enjoy 10 Plus tiks izziņots 5. septembrī

    Jaunākie raksti

    Huawei grasās tuvākajās dienās izziņotu jaunu Enjoy sērijas viedtālruni (Huawei Enjoy sērija plašāk zināma kā Huawei Y viedtālruņu sērija). Jaunais Huawei Enjoy 10 Plus viedtālrunis tiks izziņots jau 5. septembrī.

    Huawei Enjoy 10 Plus būs ar izbīdāmu pašiņu kameru (ražotājam jau šobrīd ir Huawei Y9 Prime (2019) viedtālruņa modelis ar izbīdāmu kameru), attiecīgi arī viedtālruņa ekrāns būs bez izgrauzumiem. Tas saņems arī trīs galvenās kameras, kā arī Huawei Enjoy 10 Plus būs pieejams vismaz četrās dažādās krāsās.

    Reklāma

    Pagaidām nav zināms ar kādu procesoru Huawei Enjoy 10 Plus nonāks pie pircējiem. Tiek uzskatīts, ka Huawei Enjoy 10 Plus saņems Kirin 810 vai jūtami lēnāko iepriekšējās paaudzes Kirin 710 procesoru.

    Baumas norāda, ka Huawei Enjoy 10 Plus saņems 6.59 collu ekrānu ar 1080 x 2340 izšķirtspēju un galvenā no trim kamerām būs ar 48 megapikseļu sensoru.

    Papildināts (03.09.2019): Šobrīd Huawei pārstāvji saka, ka Huawei Enjoy 10 Plus modelis netiek paredzēts Eiropai, bet to mēs vēl redzēsim. Visticamāk, tas nonāks Eiropā pēc pāris mēnešiem ar Y sērijas nosaukumu.

    Iepriekš redzēts, ka Samsung visai veikli pārdomā un tomēr Eiropā piedāvā iepriekš it kā mums neparedzētus modeļus.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma