Web Analytics
More
    Reklāma

    Xiaomi tomēr līdz gada beigām varētu piedāvāt Poco F2 viedtālruni

    Jaunākie raksti

    Pirms aptuveni mēneša tika runāts, ka Xiaomi varētu atteikties no Pocophone viedtālruņu zīmola, lai samazinātu piedāvāto viedtālruņu apjomu. Šobrīd Xiaomi jau nākas žonglēt ar visai plašu zīmolu klāstu, jo no Xiaomi tika atdalīts Redmi viedtālruņu zīmols. Atsevišķos gadījumos var sanākt, ka Pocophone konkurē ar citiem Xiaomi vai Redmi viedtālruņu modeļiem, kas noteikti nav vēlams.

    Šobrīd Xiaomi ir apstiprinājis, ka ar Poco zīmolu gaidāmi vēl produkti, bet nekas sīkāk netiek stāstīts. Visticamāk, te ir runa par Pocophone F2, kas pie pircējiem varētu nonākt kaut kad šī gada nogalē vai nākamā gada sākumā. Tiek uzskatīts, ka Pocophone F2 varētu tikt pat pie Snapdragon 855 Plus procesora, kas arī nedaudz licis atspiest viedtālruņa iznākšanu uz vēlāku laiku.

    Reklāma

    No Xiaomi varam gaidīt, ka Pocophone F2 saņems 6 GB un 8 GB RAM versijas, kā arī, visticamāk, Pocophone F2 varētu saņemt 64 megapikseļu vai pat 108 megapikseļu kameru.

    Pocophone F1 lētākā versija ar 64 GB atmiņu un 6 GB RAM šobrīd Latvijas tīmekļa veikalos maksā zem 300 eiro, kamēr 128 GB versija ar 6 GB RAM ir makā ap 320 eiro. Pocophone F1 vēl arvien uzskatāms par labu pirkumu, ja vien spēj sadzīvot ar Xiaomi izstrādātajām saskarnes niansēm.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma