Web Analytics
More
    Reklāma

    ‘FabControl’ piesaista 160 000 eiro no akselerācijas fonda ‘Overkill Ventures’

    Jaunākie raksti

    3D drukas programmatūras uzņēmums ‘FabControl’ ir piesaistījis sēklas finansējumu 160 000 eiro apmērā no akselerācijas fonda ‘Overkill Ventures’ un biznesa eņģeļiem. Akselerācijas fonds uzņēmumā ieguldījis atkārtoti. Kopējais investīciju apjoms pārsniedz 200 000 eiro.

    ‘FabControl’ ir dibināts 2018. gadā un piedāvā risinājumu 3D drukas jomā. Vienam no dibinātājiem – Jānim Grīnhofam – ir pieredze darbā ar 3D druku un šo uzņēmumu viņš dibināja, lai atrisinātu savu problēmu: risinājumu trūkumu ražošanas procesā, kas palīdzētu gan jaunuzņēmumiem, gan citiem inovāciju autoriem realizēt savas idejas, izmantojot 3D drukas tehnoloģiju. Tāds arī ir ‘FabControl’ mērķis – 3D druku padarīt pieejamu nākošās paaudzes inovatoriem.

    Reklāma

    Nākamais posms bija uzņemšana akselerācijas fondā ‘Overkill Ventures’. Jānis uzsver, ka tieši šis solis bija izšķirošs uzņēmuma tālākajā attīstībā: “Šis akselerācijas fonds ir vērsts uz produktu pielāgošanu tirgus vajadzībām. Un tas bija tieši tas, kas mums vajadzīgs. Viņu ekspertu pieredze mums palīdzēja palūkoties uz mūsu pieeju no citas perspektīvas. Tāpat mums palīdzēja sagatavoties nākotnes izaicinājumiem.”

    “‘FabControl’ uzņēmuma dibinātāji ir ne vien eksperti 3D drukas tehnoloģijās, bet arī ambiciozi un pieredzējuši uzņēmēji. Šī tehnoloģija attīstās un mēs esam pilnīgi droši, ka uzņēmums var kļūt par līderi ražošanas risinājumos,” komandas spēkam tic ‘Overkill Ventures’ partneris Pēteris Marculāns.

    Akcelerācijas programmas un investīcijas tiek realizētas ar Altum un ERAF atbalstu.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    0 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Reklāma