Web Analytics
More
    Reklāma

    Bolt turpmāk piedāvās elektrisko skrejriteņu servisu arī Viļņā

    Jaunākie raksti

    Sākot ar šodienu, Bolt (agrāk Taxify) aplikācijā Viļņā ir pieejami elektriskie skrejriteņi.  Līdz ar pakalpojuma atklāšanu Viļņā, Bolt komanda ir priecīga, ka šobrīd pakalpojums ir pieejams visā Baltijā.

    Jau iepriekš ziņots, ka šogad serviss tika atklāts Rīgā, Tallinā un Pērnavā, kur elektrisko skrejriteņu serviss guvis lielu klientu atzinību. Tallinā pakalpojums pārsniedza visas uzņēmuma cerības, tāpēc neilgi pēc atklāšanas, elektrisko skrejriteņu skaits Tallinā tika divkāršots. Bolt elektrisko skrejriteņu serviss Rīgā tika uzsākts ar 100 skrejriteņiem, taču Bolt pārstāvji Latvijā ziņo, ka pakalpojums ir ļoti pieprasīts, tāpēc tuvākajā laikā tiek plānots būtiski palielināt elektrisko skrejriteņu skaitu arī Rīgā.

    Reklāma

    Viens no uzņēmuma mērķiem ir uzlabot mobilitāti pilsētās, tāpēc Bolt, sākot ar šodienu, piedāvās elektrisko skrejriteņu servisu arī Lietuvas galvaspilsētā Viļņā. Bolt Viļņā klientiem piedāvās ne tikai pielāgotu un ērti lietojamu servisu, bet arī izdevīgu cenu politiku un attīstības stratēģiju, kas jau ir pārbaudīta Madridē, Rīgā un Tallinā. Ņemot vērā, ka elektrisko skrejriteņi ir kļuvuši ļoti populāri, tiks uzsvērta arī atbildīgas braukšanas nozīme. Pakalpojums Viļņā tiek uzsākts ar dažiem simtiem elektrisko skrejriteņu, bet to skaits tiks palielināts.

    “Bolt galvenais mērķis ir nodrošināt cilvēkiem ērtāku un ātrāku pārvietošanos pilsētā. Aptaujās Viļņas iedzīvotāji kā vienu no galvenajās pilsētas problēmām ir minējuši ceļu satiksmes sastrēgumus, tāpēc esam secinājuši, ka pilsētā ērtāk ir pārvietoties nevis ar automašīnu, bet elektrisko skrejriteni. Elektrisko skrejriteņu koplietošanas pakalpojuma ieviešana vienlaikus atrisina divas problēmas – pakalpojums samazina automašīnu skaitu pilsētas ielās un ļauj uzņēmuma klientiem ietaupīt naudu,” saka Andrius Pacevičius, Bolt vadītājs Lietuvā.

    “Katrs ceturtais brauciens, kas tiek veikts Lietuvas pilsētās, ir īsāks par 3 km, tāpēc elektriskie skrejriteņi līdz ar pieaugošo velosipēdu popularitāti, ir lieliska un videi draudzīga alternatīva, jo tie palīdz padarīt mūsu apkārtējo vidi nedaudz tīrāku, kā arī palīdz mazināt straujās klimata izmaiņas,” papildina Lietuvas vides ministrs Kęstutis Mažeika.

    Tāpat kā Rīgā, Bolt elektriskos skrejriteņus Viļņā piedāvā līdzās jau esošajiem kopbraukšanas pakalpojumiem, izmantojot vienu kopīgu aplikāciju.

    Reklāma
    Paziņot par jaunumiem
    Paziņot par
    7 komentāri
    Inline Feedbacks
    View all comments
    Astro
    28.07.2019 13:44

    Viens no uzņēmuma mērķiem ir uzlabot mobilitāti pilsētās…
    Lasi – nopelnīt piķi. Nu, labi, nopelnīr piķi aizpildot kādus robus mobilitātē izbraucot uz jaunu cilvēku rēķina, kuriem viedtālrunis jau ir, bet cita nekā vēl nav…
    Diez, kā šo pakalpojumu var izmantot cilvēks parastais, kuram ir podziņtelefons vai mājas fons, kuram nav pieliekamas mistiskās “aplikācijas”.
    Starp citu, kas ir “aplikācija”?

    Penzonārs
    29.07.2019 08:33
    Reply to  Astro

    Kāpēc lai es brauktu ar tādu ērmu, ja man ir vecais labais velosipēds ar lielākiem riteņime un ērtāku sēdekli? Man ir bagāžnieks, kur uzlikt iepirkumu maisiņu, un ja vajag arī groziņš uz stūres! Tas sīkritenis jau tik puišeļiem domāts, ko paamzierēties!

    asd
    29.07.2019 08:58
    Reply to  Penzonārs

    Ja tā būtu tad tos neīrētu visi pēc kārtas. Pilnas ielas ar īrētajiem kustībā.. Esmu redzējis, ka arī pensionāri mēģina braukt un brauc. Tāpat esmu manījis pensionārus uz pārveidotiem velo – priekšā lielā baterija, apakšā zem zobrata neliels motorīts…

    Kursors.lv
    29.07.2019 09:33
    Reply to  Penzonārs

    Kāpēc? Jo ērti. Nav jādomā, kur to braucamrīku likt – nometi uz ielas un ej prom. Savāc, kur gribi. Nav jāapkopj. Viegls un mazs.

    Kristiāns
    29.07.2019 18:29
    Reply to  Penzonārs

    Visai aprobežots redzējums uz lietām Tev.
    Pamēģini ar savu velosipēdu aizmīties uz darbu ar 25km/h ātrumu UN neiesvīst.
    Pamēģini savu velosipēdu iestūķēt jebkura auto bagāžniekā.

    SS...
    29.07.2019 20:36

    Tizleņi, kuri nespej pamīties fano par tizleņu braucamo !

    digitalk
    30.07.2019 01:56
    Reply to  SS...

    nokomentēja morāls kroplis.

    Reklāma